18 / 05 / 2024

Örnek Gayrimenkul adres

Örnek Gayrimenkul adres

Örnek Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Adem Denizhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Maltepe, Çınar Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Alya Onist’in örnek dairesi yatırımcısıyla buluşuyor!

OSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist’in örnek dairesini yatırımcılarla buluşturuyor. Alya Onist'in örnek dairesi, konut alıcıları tarafından ilgiyle karşılandı...

Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamam!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat imzalı Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamamlandı. Projenin örnek dairesi, projenin satış ofisinde tanıtılacak...

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Venüs Residence örnek dairelerini tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta ki Venüs Residence’deki örnek dairelerini tanıttı.

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Zorlu Gayrimenkul, dünyaya örnek olacak projeler üretecek!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, Zorlu Gayrimenkul’ün gelecek planlarından da söz ederek, İstanbul’a, Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Örnek Gayrimenkul adres Haberi

Örnek Gayrimenkul adres

Örnek Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Adem Denizhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu. 


Örnek Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkul ve Emlak Müşavirliği Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Gayrimenkul geliştirerek, konsept çalışmasından uygulamaya, piyasa araştırmasından pazarlamaya ve bina yönetimine kadar, yüksek tasarım...