18 / 05 / 2024

örnek Konuttan çıkış tutanağı

örnek Konuttan çıkış tutanağı

Kamu konutlarından çıkan kamu çalışanlarının, çıkış işlemlerini tamamlamaları için bir çıkış tutanağı hazırlamaları ve bu tutanağa imza atmaları gerekiyor. Konuttan çıkış tutanağı örneği bu haberde...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

Her şehre 3 örnek köy kurulacak!

3 şehre örnek kuracaklarını söyleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, ‘Örnek Köy’ projelerini yaygınlaştıracaklarını açıkladı...

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

İzmit Örnek Köy projesi 229 bin 600 liraya ihaleye edildi!

İzmit Belediyesi’nin örnek köy projesi, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması için iş firmaya teslim edildi. 229 bin 600 liraya ihaleye edilen proje tamamlandığında şehrin çok farklı hale geleceği düşünülüyor.

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Karabük Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi örnek olacak!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ergenekon Mahallesi'indeki merkezin çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Vergili, Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin önemli bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

örnek Konuttan çıkış tutanağı Haberi

örnek Konuttan çıkış tutanağı

Konuttan çıkış tutanağı!

Kamu konutları, kamuya hizmet veren çalışanlar için tahsis edilen konutlara deniyor. Bu konutlardan yararlanan çalışanların konuta girerken ve konuttan çıkarken tutanak doldurup imzalamaları gerekiyor. Söz konusu konuttan çıkış tutanağı örneği aşağıda sıralanıyor:


Konuttan çıkış tutanağı örneği:


1 – Konut Tahsis edilen personelin Adı ve Soyadı  :           

2 – Görevi  :           

3 – Konuttan Çıkış Tarihi :

4 – Konutun bulunduğu ili  :     

5 – İlçesi  :     

6 – Mahallesi  :

7 – Cadde veya Sokak adı :

8 – Konutun Kapı No. su  :

9 – Daire No. su   :


10 – Teslim edilen demirbaş eşya veya mefruşatta fark ve noksanlıklar ve değerleri:

.................................................................................................................................................

............................................................................................................................................                   

   ...