24 / 07 / 2024

Örnek Metal projeleri

Örnek Metal projeleri

Metal işleme, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri başta olmak üzere imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmalar için üretim yapan Örnek Metal, geçen yıla göre yüzde 20 büyüdü.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Serkan Örnek tarafından Büyükçekmece'de kuruldu.

Projeleri örnek daireler sattırıyor!

Büyükşehirlerde birbiri ardına inşa edilen konut projelerinde konut üreticileri pazarlamada en büyük silah olarak örnek daireleri kullanıyorlar. Örnek daireler, alıcılara nasıl bir yaşama sahip olacaklarına dair somut örnekler veriyor ve daha kolay algılama imkanı sunuyor.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Türkiye’nin örnek şehir projeleri İTÜ’de şekilleniyor!

İTÜ Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında “Şehirlerin kimliğine sahip çıkarak geleceğe aktarmak herkesin ortak hedefi olmalıdır.” dedi.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

Beyazpark Topkapı'nın örnek dairelerine RSG imzası!

Ödüllü İç Mimar Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ile genç ekipleri, İstanbul’a modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun gerçek bir “örnek” teşkil edecek Beyazpark Topkapı Daire projeleri ile yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de dönüşüm hızlanacak!

Hayal ettiği bir Şehitkamil ilçesini ilk dönemde belli bir noktaya kadar getirdiğini belirten Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye'de örnek olacak projeleri uygulamaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

İşte dünyadaki 4 örnek kentsel dönüşüm projesi!

Pusula Gazetesi köşe yazarı Yr. Doç. Dr. Bünyamin Aydemir bugünkü köşesinde kentsel dönüşümü ele aldı. İşte dünyadaki 4 örnek kentsel dönüşüm projeleri şöyle...

Metal Yapı Konut Zekeriyaköy'de dev proje yapacak!

Metal Yapı Konut A.Ş., Zekeriyaköy ve Ulus'ta konut projeleri yapacak. Satışı devam eden Blue Lake Küçükçekmece projesinin lansmanı ise Nisan ayında yapılacak.

Örnek Metal projeleri Haberi

Örnek Metal projeleri

Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi Genel Müdürü Hakan Örnekoğlu, Manisa Muradiye'de 2016 yılında faaliyete geçmesi planlanan tesis çalışmalarının bulunduğunu açıkladı. Burada mevcut tesislerinin en az iki katı büyüklüğünde bir tesis düşündüklerini söyleyen Örnekoğlu, "Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen, arsa maliyetlerinin oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden devletin TOKİ eliyle sanayi tesisleri kurabilir ve uzun süreli kiralama yoluna gidebilir" önerisinde bulundu. 



Örnek Metal'in, Manisa'da yeni bir tesis kurarak, üretim faaliyetlerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Örnek Yedek Parça ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Hakan Örnekoğlu, Muradiye Sanayi Bölgesi'nde 6 bin 500 metrekare arsa aldıklarını ve bu yü arsa üzerinde tesis inşaatına başlamayı planladıklarını söyledi. Arsayla birlikte tesis maliyetinin 4 müyon TL civarında hesaplandığım belirten Örnekoğlu, "Muradiye Sanayi Bölgesi'nde, şu...