10 / 05 / 2024

örnekköy stası yapılacak mı

örnekköy stası yapılacak mı

Başkan Kocaoğlu, “İzmirliler adına net bir cevap istiyorum. Örnekköy’deki stad yapılacak mı, yapılmayacak mı? Biz bu stadı yapmaya hazırız. Tutmayın elimizi, verin yapalım” dedi.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Edremit'te 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikildi!

Kaz Dağları’nın dibindeki Edremit Körfezi’nde 25 senede, 3,5 milyon zeytin ağacı imara açılan araziler sebebiyle kesildi. 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikilerek büyük bir ağaç katliamına imza atıldı

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Kapadokya’da uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak!

Peribacalarıyla ünlenen turizm bölgesi Kapadokya’da, kaçak yapılaşmanın önlenmesi için denetimler artırıldı. Bölgede uydu görüntülerine göre yıkım yapılacak.

2018 Kasım'da kiraya yüzde kaç zam yapılacak?

Gayrimenkul kira sözleşmesi Kasım ayında yenilenen kiracıları zam bekliyor. Peki, 2018 Kasım'da kiraya yüzde kaç zam yapılacak?

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 11 Ekim'de!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 27003 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm için kura çekimi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk etabın temelini attığı Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde bu kez 2. etabın kura çekimi yapıldı. 

Çekmeköy'deki 20 dönümlük askeri alana okul yapılacak!

Çekmeköy'de daha önce Sarıgazi Askeri lojmanlarının yer aldığı hazine arazisine özel okul yapılacak.

Bakırköy'de Yeşilyurt Fener İskelesi yapılacak!

Bakırköy'e bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında bulunan alanda T şeklinde yapılacak dolgu projesi ile "Yeşilyurt Fener İskelesi" inşa edilecek..

Niğde'de 2018 yılında yapılacak gölet projeleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de 2018 yılında gölet yapılacak köyler meclis gündemine taşındı. Gürer, sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya sordu..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili müjdel,  haberi verdi. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak. 

Kiracıya Kasım 2017'de yüzde kaç zam yapılacak?

Gayrimenkul kira sözleşmesi Kasım ayında yenilenen kiracılara, yıllık zam yapılacak. Peki, Kiracıya Kasım 2017'de yüzde kaç zam yapılacak?

örnekköy stası yapılacak mı Haberi

örnekköy stası yapılacak mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Dudayev Bulvarı ile Mavişehir TOKİ konutları bölgesinde oluşturduğu yeni imar ve bağlantı yolları ile 3 adet karayolu köprüsünü düzenlenen tören ile hizmete aldı. 10 milyon TL maliyetle yaşama geçirilen projenin açılış törenine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun stat açıklamaları damga vurdu. 


Başkan Kocaoğlu, Örnekköy’e yapılacak stat için uzun bir süredir çalışmaları sürdürdükleri halde bir türlü mesafe alamadıklarını belirterek  “Sayın Spor Bakanımızı iki kez ziyaret ettim. ‘Ya tahsisi bize verin biz yapalım, ya siz ihaleye çıkın siz yapın, biz paranın yüzde ellisini verelim, her hak edişin yüzde 50’sini İzmir Büyükşehir Belediyesi versin’ dedim.

Bir türlü olmadı. Hep değişik mizansenler, senaryolar dinleye dinleye gidiyoruz” dedi.

Bu konuda son günlerde yeni bir hareketlilik yaşandığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...