28 / 04 / 2024

orta gelir için konut projeleri

orta gelir için konut projeleri

Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan, Niğde ve Nevşehir'de yapımı süren kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi. Turan, kentsel dönüşüm ve alt gelir gruplarına yönelik konut çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.

Ev alacaklara müjde! 0.69 faizli kredi faizleri için sona geliniyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, orta gelirliler için hazırladığı bir kampanyanın olacağını duyurmuştu. 250 bin konut kampanyasının ardından faiz oranlarının 0.69-0.89-.0.99 olması beklenen konutlarda sona ulaşıldı. Peki orta gelirliler için konut yapılacak mı?

Alt, orta ve üst gelir için dev konut kampanyası Aralık'ta geliyor! Konut kredisinde gelire göre faiz verilecek!

Konut üreticilerinin odaklandığı konut kampanyasına ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Kampanyada Alt, orta ve üst gelir için üç farklı faiz oranı olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Ev almak isteyen orta gelirliler için yeni konut kampanyası! 81 ili kapsayacak! Tam 100 bin konut...

Dar gelirli vatandaşlar için başlatılan konut, iş yeri ve arsa kampanyasının ardından şimdi de orta gelirliler için düğmeye basıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelirliler için sosyal konut kampanyası müjdesinin detaylarını açıkladı.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Kasım'da açıklanacak! Orta gelirliler için konut kampanyası yolda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum’dan orta gelirliler için yeni konut müjdesi! Tarih verildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyası sonrasında bu defa orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geldiğini açıkladı. İşte detaylar…

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 25 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Orta gelir tuzağından kurtulmak için teknolojik sıçrama gerekir!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye'nin orta gelir tuzağından kurtulması için yüksek teknolojiye sıçramasını sağlayacak teknoloji girişimlerine ev sahipliği yapması gerekiyor dedi.

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Konuttaki durgunluk orta gelirli için avantaj!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Ergüven, konuttaki durgunluğun orta gelirli için avantaj olduğunu söyledi...

Gümüşhane'de 62 adet alt gelir grubu TOKİ Konutları için kura çekildi!

Gümüşhane’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çamlıca Mahallesinde hayata geçirilen 2+1 alt gelir grubu konutları için kura çekimi yapıldı.

Dedeli TOKİ orta gelir grubunda sözleşmeler imzalanıyor!

Dedeli TOKİ orta gelir grubunda yer alan 144 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Mamak orta gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren mahallesi orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gümüşhane Çamlıca kura çekilişi için geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Gümüşhane Çamlıca  orta gelir grubu kura çekilişi için geri sayım başladı.

orta gelir için konut projeleri Haberi

orta gelir için konut projeleri

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, idarenin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerini yerinde takip ediyor. Geçen hafta Kırıkkale ve Kırşehir'deki projeleri yerinde inceleyen Turan, önceki günü de Niğde ve Nevşehir'deki proje alanlarında inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turan, "Kentlerin dokusunu bozmadan yöresel mimaride konutlar inşa etmek amacıyla birimlerimizi daha güçlü hale getiriyoruz. Önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüm ve alt gelir gruplarına yönelik konut çalışmalarına ağırlık vereceğiz" diye konuştu. Turan, incelemeler sırasında yaptığı konuşmada, "Niğde'de önemli projelerimiz bulunuyor. Bu projeleri geliştirmek ve incelemelerde bulunmak amacıyla Niğde'deyiz" dedi. Turan, ardından Nevşehir'e geçti. 


754 KONUTLUK DÖNÜŞÜM


Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirilen, Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 754 konutun bulunduğu alanda incelemeler yapıldı. Turan, daha sonra Mehmet...