08 / 05 / 2024

orta gelir satılık ev

orta gelir satılık ev

Konut satışının artırılmasına yönelik yapılan teşvikler ve hamleler sektörünü hareketlendirdi. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Burçin Şahindur konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları 23 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Mardin Merkez TOKİ alt gelir grubu satılık!

Mardin Merkez TOKİ alt gelir grubu satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık!

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu satılık daire fiyatları 73 bin 633 TL'den başlıyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Kastamonu Ağlı TOKİ alt gelir grubu satılık!

Kastamonu Ağlı TOKİ alt gelir grubu satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Başvuru dönemi 14 Eylül'de başlayacak olan projede 9 bin 456 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

TOKİ Ispartakule Evleri satılık!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli alt gelir gruba 1.000 TL olarak belirlendi. TOKİ Ispartakule Evleri satılık tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık dükkan!

Evora İstanbul Tuzla satılık dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan 3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile

Anadolu Yakası 3+1 satılık daireler 2013!

Geniş ve ferah bir yaşam alanı tercih edenler için Anadolu Yakası 3+1 satılık daireleri araştırdık. Haberimizde her gelir grubuna hitap eden daire seçenekleri var. İşte 173 bin TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası 3+1 satılık daireler…

Beylikdüzü satılık daire 2013!

Gerek yatırım gerekse de oturum amaçlı her gelir gurubuna hitap eden konut projelerine ev sahipliği yapan Beylikdüzü’ndeki konut fiyatlarını mercek altına aldık. İşte 40 bin TL’den başlayan fiyatlarla Beylikdüzü satılık daireler…

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

orta gelir satılık ev Haberi

orta gelir satılık ev

Konut satışının artırılmasına yönelik yapılan teşvikler ve hamleler sektörünü canlandırdı. Yatırımcılar yeni yatırımlara yönelmeye başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Burçin Şahindur, konut sektörünü değerlendirdi.

Şahindur, “İstanbul’da özellikle Acıbadem, Koşuyolu, Fikirtepe, Kozyatağı ve Bağdat Caddesi gibi noktalarda kentsel dönüşümden çıkan konutların yaklaşık yüzde 70’i boş durumda. Bu yapıların tümü satılmayı bekliyor. Çünkü eski yapılar yerine yapılan konutlar ultra lüks konseptinde oldu. Değeri 300-400 Bin TL’lik olan konutlar çeşitli donatılarla lüks hale getirilip 800 Bin TL ve üzeri konutlara dönüştü. Durum böyle olunca orta gelirliye seslenebilen konutlar peynir ekmek gibi satılırken 800 Bin TL’den başlayan ve 2, 5 Milyon TL’yi aşan lüks konutları artık kimse sormuyor. Çünkü piyasada lüks konutlara karşı uygun ve yeterli bir talep oluşmuyor. Talep oluşmayınca da lüks konutlar müteahhitler...