15 / 05 / 2024

orta gelirli ev sahibi

orta gelirli ev sahibi

Markalaşan konut sektöründeki yeni projeler ağırlıklı olarak orta üstü ve üst gelir grubuna yönelik olarak inşa ediliyor. Alt ve orta gelirli kesim için TOKİ ve Emlak Konut GYO eliyle üretilen konutlar talebi karşılamada yetersiz kalıyor...

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Devlet, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak konut kredisi için düğmeye bastı! OVP sonrası herkes ev alabilecek!

Açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) ile dar gelirli vatandaşlara uygun yeni konut kredisi kampanyası hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Bakan Kurum’dan müjde! İstanbul’da aylık 7 bin 500 lira taksitle ev alma imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul Arnavutköy'de 13 bin konutluk bir proje başlattık. Orta gelirli vatandaşlarımız aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler" dedi.

Ev sahibi olmak için bekleyenler son dakika müjdesi! Düzenleme yasalaştı! Çok ucuz kredi geliyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşın beklediği haber geldi. Orta gelirli kesimin konut sahibi olabilmesi adına düşük faizli kredi fırsatı sağlayacak olan ‘Yeni Konut Finansman Programı’ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilerek yasalaştı.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

Orta gelirliye konut projesi! İşte 5 farklı kredi tutarına göre örnek ödeme tablosu

Yeni Evim kampanyası kapsamında orta gelirli vatandaşlar aylık ortalama 9 bin 720 liradan başlayan ve 55 bin 265 liraya varan taksit tutarlarıyla ev satın alabilecek. İşte tüm detaylar...

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirliler düşük faizle ev sahibi olacak! Konut sektörü hareketlenecek!

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirlilere ev sahibi olmak için büyük bir fırsat yaratıldı. Peki 'Yeni Evim' kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Sektör temsilcileri peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Orta gelirliler 9 bin 720 lira taksitle ev sahibi olacak! Hemen kalem kalem bu ödeme tablosuna bakın!

Merakla beklenen Yeni Evim kampanyası kapsamında orta gelirli vatandaşlar aylık ortalama 9 bin 720 liradan başlayan ve 55 bin 265 liraya ulaşan taksit tutarlarıyla konut sahibi olabilecek.

Müjdeli haber peş peşe geldi! Orta gelirli 0,69 faizle ev sahibi olacak! Yeni Evim Konut kampanyasından kim faydalanacak

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu. Böylelikle uygun krediyle ev satın almak mümkün olacak. Peki Orta Gelirli Konut kampanyası 0,69 faizli kredisinden kimler faydalanacak?

orta gelirli ev sahibi Haberi

orta gelirli ev sahibi

Türkiye'deki genç profesyonellerin ev sahibi olamadığını söyleyen Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Genel Müdürü Barış Onay, "Orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya yönelik programlar geliştirilmeli" dedi. 


LÜKSE SINIR GELMELİ 

Şehir içinde arsa arzı oluşturmak gerektiğini ve kentsel dönüşüm çalışmalarının bu anlamda önemli bir fırsat olduğunu belirten Onay, bu alanlarda yapılacak yeni konut projelerinde orta gelirlilerin de dikkate alınılması gerektiğinin altım çizdi. Genç profesyonellerin şehir içinde çakşırken yüksek fiyatlar nedeniyle şehir dışından ev aldığımı belirten Onay,"Ülke olarak bir formül bulmalıyız. 

Mesela İngiltere'de karma bir projede tüm konutları lüks yapamıyorsunuz. Aynı alanda her gelir grubuna pay ayırmanız gerek. Biz de kendi koşullarımıza göre düzenleme yapabiliriz. 

Müteahhitlere vergi avantajı ya da ev alacak gençlere KDV kolaylığı sağlanabilir" dedi. Kentsel dönüşümle birlikte şehir içinde ultra lüks binalar üretileceğini ifade...