12 / 05 / 2024

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatı

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatı

Mustafa Keskin, Karadeniz Bölgesi'nin alanındaki en büyük Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatının yeniden başladığını söyledi. emeli 2010 yılında atılan binanın tamamlanması için ihalesi geçen Kasım ayında ihale yapıldı.

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Emlak İstasyonu'nun Karadeniz Bölge Müdürlüğü açıldı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, Karadeniz Bölge Müdürlüğünü Samsun'da açtı.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

'Karadeniz'de 5 bölge koruma altına alınmalı'

Prof.Dr. Bayram Öztürk, "Türk karasularına bağlı Karadeniz kıyılarında şu anda herhangi bir koruma alanı bulunmuyor. CoCoNet Projesi kapsamında uzmanlar 5 bölge üzerinde duruyor" dedi.

Yeşil Yol projesi bölge turizmini artıracak!

Yeşil Yol projesi için Ayder Yaylası'ndaki otelde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, projenin bölge turizmini olumlu etkileyeceğini söyledi.

Samsun Afet Merkezi kentsel çalışma alanına dönüştürüldü!

AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Bölgesi'ne hitap edecek "Orta Karadeniz Bölge Afet Lojistik Deposu ve Bölge Afet Yönetim Merkezi" yapılacak alanı pazar yeri ve konut alanı olarak kullanılma kararını Meclis'ten geçirdi.

Nissibi Köprüsü bölge turizmini geliştirecek!

Güneydoğu'nun " Boğaz Köprüsü" olarak nitelendirilen 610 metre uzunluğu ve 400 metre orta genişliğindeki köprünün bölge turizmini geliştirmesi bekleniyor. Nissibi Köprüsü'nün bölge turizmine katkı sunması bekleniyor.

Vakıf Emeklilik Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü Kayseri'de açıldı!

Vakıf Emeklilik, sürdürmekte olduğu yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde oluşturulan Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü'nün açılışını Kayseri'de gerçekleştirdi. Vakıf Emeklilik 2 bölgede daha açılış yaparak toplamda 13 bölgeye ulaşmış olacak...

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği ilk bölge toplantısı gerçekleşti!

KATİD, kuruluşundan kısa bir süre sonra Samsun North Point Hotel de ilk bölge toplantısını yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Zonguldak tan Rize ye, Çorumdan Kastamonu ya kadar birçok ilden üye işletmelerin katımlı ile gerçekleşti...

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatı Haberi

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatı


Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Karadeniz Bölgesi'nin alanındaki en büyük Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatının yeniden başladığını söyledi. Keskin, bir hayırsever tarafından kaba inşaatı yapılan binanın Türk Kızılayı'nın kendi öz kaynaklarıyla tamamlanacağını belirtti.


Samsun'da bir hayırsever tarafından karkas inşaatı yapıldıktan sonra yarıda kalan Türk Kızılayı Samsun Şubesi Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi binası inşaatının tamamlanması için çalışma başlatıldı. Temeli 2010 yılında atılan binanın tamamlanması için ihalesi geçen Kasım ayında yapıldı.


Türk Kızılayı'nın kendi öz kaynaklarıyla tamamlanacak inşaatın bu yıl sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiği belirtildi. 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin tamamlanmasıyla Karadeniz Bölgesi'ndeki en büyük merkez olma özelliği taşıyacak. Merkez, Samsun'un yanı sıra, Ordu, Amasya, Sinop ve Tokat illerine hizmet verecek. Orta...