02 / 05 / 2024

Ortaç Özortaç kimdir

Ortaç Özortaç kimdir

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Rahşan Cebe kimdir?

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Rahşan Cebe kimdir? Rahşan Cebe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Stefano Boeri kimdir?

Ulusal ve uluslararası çağdaş mimarlık ve şehircilik üzerine araştırma ve uygulamalar yapan Stefano Boeri Architetti’nin kurucu ortağı olan Mimar Stefano Boeri kimdir?

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Eser Köken İşleyici kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

Çağrı Küçükay kimdir?

Ortağı olduğu Arten DC bünyesinde sürdürmekte olan Mimar Çağrı Küçükay kimdir? Çağrı Küçükay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Çağrı Küçükay..

Kubilay Akıcı kimdir?

Viva Mimarlık Kurucu Ortağı Kubilay Akıcı kimdir? Mimar Kubilay Akıcı, bugüne kadar hangi projelere imza atı? İşte Viva Mimarlık Kurucu Ortağı Kubilay Akıcı..

Ortaç Özortaç kimdir Haberi

Ortaç Özortaç kimdir

Ekonomist’te yer alan habere göre; Özortaç, perakende ve ticari gayrimenkul sektöründe Ece Türkiye'de yönetici, sonrasında da üst düzey yönetici olarak görev aldı. Ortaç Özortaç, bu alandaki kariyerini Özak GYO'da proje yöneticisi olarak devam ettirdi.

Özortaç, ticari gayrimenkul alanında Hamburg'da, Viyana'da, Budapeşte'de ve Atina'da düzenlenen özel programlara katıldı ve sertifika almaya hak...