29 / 04 / 2024

ortadoğu endüstriyel

ortadoğu endüstriyel

Türkiye inşaat sektörü, önemli bir pazar olarak gördüğü Ortadoğu'da yaşanan sıkıntılardan dolayı yönünü yeni pazarlara çevirdi. Türkiye'de yapılıp ihraç edilen endüstriyel yapıların Ortadoğu pazarını her gün biraz daha zorlaştırdığı belirtiliyor.

Ekopanel Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekopanel Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aytan tarafından kuruldu.

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Artra Endüstriyel Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Uğur Şensoy tarafından kuruldu!

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Uçak ve Yusuf Demircan tarafından kuruldu.

Hama Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hama Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Uçar ve Talha Uçar ortaklığında kuruldu.

Ortadoğu Resim İstanbul projesinde 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ortadoğu Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Fikirtepe'de yeni projeye hazırlanıyor!

Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelere hazırlanıyor. Emlak 2014 Fuarı'nda 2 projesiyle katılan firma İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te ve Anadolu yakası Fikirtepe'de yeni projeler inşa edecek...

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı!

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı. Ortadoğu Grup, Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı...

İran, Ortadoğu'nun en büyük doğalgaz depolama tesisini açtı!

Horasan Rezevi eyaleti sınırları içinde inşa edilen ve Ortadoğu'nun en büyük sıvılaştırılmış doğalgaz depolama tesisi olduğu belirtilen “Şurice D” tesisi, İran Enerji Bakanı Bicen Namdar Zengene’nin katıldığı törenle hizmete açıldı...

Süpermarketler Pegasus Endüstriyel Sarkıt ile sağlığına kavuşuyor!

Görselliğin zirveye ulaştığı mekanlardır marketler. Ürünlerin tazeliğini yansıtılan ışıklar ile anlarsınız. Klasik aydınlatmadan yayılan ultraviyole ışınları besin maddeleri üzerinde toksin solain oluşumunu hızlandırır.Pegasus Endüstriyel Sarkıt...

Nobel Endüstriyel Ürünler Pazarlama Sanayi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Endüstriyel Ürünler Pazarlama Sanayi ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Otman M Darrat tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos'ta kuruldu.

Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısı her geçen yıl artırıyor!

Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısı her geçen yıl artarken bu kesime yönelik hizmetler de hızla çeşitleniyor. VIP araba kiralamada Ortadoğulu turistlerin talebi yüzde 70 yükselirken, outlet AVM'ler artık Arapça kitapçık bastırıyor.

Aterenerji endüstriyel tesislere odaklandı!

İnşaat sektöründe taahhüt, uygulama, toptan & perakende satış konularında faaliyet gösteren Atergrup, güneş enerjisi sektöründe de büyüme kararı aldı. Aterenerji, Ortadoğu ve Afrika'da sorumluluk aldı.

ortadoğu endüstriyel Haberi

ortadoğu endüstriyel

Gerek yerinde yapılan, gerek Türkiye'de yapılıp ihraç edilen endüstriyel yapılar için Ortadoğu pazarının her gün biraz daha zorlaştığı belirtiliyor. Dolayısıyla, inşaat sektörünün başta Afrika ve Güney Amerika ülkeleri olmak üzere yeni pazarlara yöneldiği gözleniyor. Bu yeni pazarların kısa vadede sektörün ihracatındaki daralmayı giderebileceği değerlendiriliyor. Sektör aktörleri, önemli konulardan birinin de, ihraç edilen mal ve hizmetin nicelik kadar nitelik yönünden de ilerleme kaydetmesi olduğunu vurguluyor. 


Türkiye'nin artan ihracatı ve ekonomideki gelişmeler son yıllarda sanayi yatırımlarını da tetiklerken, teşvikler de bu süreci destekler nitelikte. Sektör temsilcileri, bundan dolayı sanayi yatırımlarındaki artışın inşaat sektörünün ve endüstriyel yapılara yönelik faaliyet gösteren firmaların altın çağını yaşadığı yorumunu yapıyor. İnşaat sektöründe 2014 yılında yüzde 4 seviyelerinde büyüme gerçekleştiği tahmin ediliyor. Bu yıl da sektörün yüzde 4...