29 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup emlak 2014 fuarı

Ortadoğu Grup emlak 2014 fuarı

CNR Expo 2014 emlak Fuarı'nda sektörün önemli temsilcileri bulunuyor. konut satışı da hedefleyen firmalar, ileriye dönük yatırımlarda da bulunuyorlar. Ortadoğu Grup CEO'su Mehmet Gür, Milliyetemlak.com'a fuarı ve konut sektörünü değerlendirdi...

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı...

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Ortadoğu Grup'tan dev indirim kampanyasına dev destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyası Ortadoğu Grup'tan dev destek geldi...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen projede toplamda 335 adet daire bulunuyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları!

Peşin ödemelerde indirim imkanı sunulan Resim Modern projesinde yüzde 1 KDV oranı sunuluyor.  Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. 

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyatları!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesinde lansman öncesi fırsatları sizleri bekliyor...

Ortadoğu'daki gelişmeler emlak sektörünü nasıl etkiler?

2017 yılında yabancı yatırımcıların odağında olan Türk gayrimenkul sektörü, yeni yılda satış rekorları bekliyor. Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'daki gelişmelerin etkisinde yeni yıla giriyor.

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

Ortadoğu Grup, Nişantaşı Hastanesi'ni hizmete açtı!

Ortadoğu Grup, yaklaşık 200 milyon lira yatırım değerine sahip Nişantaşı Hastanesi’yle, sağlık sektöründeki faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup emlak 2014 fuarı Haberi

Ortadoğu Grup emlak 2014 fuarı

CNR Expo 2014 emlak Fuarı'nda sektörün önemli temsilcileri bulunuyor. konut satışı da hedefleyen firmalar, ileriye dönük yatırımlarda da bulunuyorlar.


Ortadoğu Grup CEO'su Mehmet Gür, Milliyetemlak.com'a fuarı ve konut sektörünü değerlendirdi. İşte detaylar...


Bengü Öner: Mehmet Bey, fuarla ilgili bir değerlendirme alabilir miyiz?


Mehmet Gür: Fuarımız iyi başladı. Herhalde bereketli bir fuar olacak öyle gözüküyor. Yabancı, özellikle Arap kökenli misafirlerimiz ağırlıkta gözüküyor şu anda. Türk halkının da hafta sonu yoğunlaşacağını tahmin ediyoruz.


Bengü Öner: Satış beklentiniz nasıl?


Mehmet Gür: Satış beklentimiz var. Fuara çıkmamızın nedeni hem satış hem de tanıtım yapmak. Bu yüzden inşallah olumlu sonuçlar çıkacak diye bekliyoruz.


Bengü Öner: Peki Ortadoğu Grup olarak gelecek dönemle ilgili beklentileriniz neler?


Mehmet Gür: Türkiye'deki siyasi yapının getirdiği bir etki var. Seçimler konut satışlarında bir yavaşlama oluşturdu. Ama artık...