04 / 05 / 2024

Ortadoğu Grup İnşaat 

Ortadoğu Grup İnşaat 

İnşaatçıların Ekim'den itibaren pozitif gelişmeleri görmeye başlayacağını ifade eden Apaydın, ayrıca konut kredilerinde faiz oranlarının yüzde 1'in altına çekilmesi gerektiğini söyledi...

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Tulipa Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulipa Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Akdağ tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ortadoğu Grup İnşaat  Haberi

Ortadoğu Grup İnşaat 

Ortadoğu Grup İnşaat Grup Başkanı Nusret Kayhan Apaydın, 24 Haziran seçimi sonrası ilk üç ayın yeni sisteme yönelik çalışmalarla geçeceğini söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Nusret Kayhan Apaydın, Ekim'den itibaren ekonomide ve inşaat sektöründe pozitif gelişmelerin görünür hale geleceğini ifade etti.

Mayıs ve Haziran ayında kamu bankalarının konut kredisi faizini yüzde 0,98'e çekmesiyle satışların canlandığını hatırlatan Apaydın, kendilerinin de sunduğu kampanyalarla ilk altı ayın kapanışının yüz güldürdüğünü söyledi.

"Yıllık 1 milyon konutun üretilmesi ihtiyaçtır"

İnşaat sektörünün 200 civarında farklı alt sektöre iş alanı açtığını ifade eden Apaydın, "Özellikle deprem riski nedeniyle kentsel dönüşüme tabi tutulması gereken konut sayısının 6-7 milyon civarında olduğu ve bunların da aslında en kısa sürede dönüştürülmesi zorunluluğu düşünüldüğünde inşaat sektöründeki gelişim ihtiyacı çok üst düzeyde mevcuttur."...