14 / 05 / 2024

Ortahisar Belediyesi 25 yeni projesi

Ortahisar Belediyesi 25 yeni projesi

Ortahisar Belediyesi köylerden mahallelere dönüşen yerler için 25 ayrı mimari proje hazırladı. Ortahisar Belediyesi köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri için, 25 ayrı mimaride hazırlanan projeleri ücretsiz olarak vatandaşa verecek.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

O ilde 11 adet gayrimenkul satılıyor! İhalesi 27 Aralık'ta! 

Trabzon ili Ortahisar Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pınaraltı Mahallesi'nde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Yenişehir Mahallesi İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Belediyesi 25.09.2020 tarihinde yürürlüğe giren imar planlarını askıya çıkardı. 

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Ortahisar Belediyesi kentsel dönüşüme giriyor!

Ortahisar Belediyesi'ne devredilecek, sonrasında Çevre Bakanlığının da desteği ile yeni dönüşüm projelerine başlanacak.

Ortahisar'ın imar sorunları konuşuldu!

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi'nin düzenlediği İmar Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda imar sorunu ele alındı.

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Ortahisar Belediyesi 25 yeni projesi Haberi

Ortahisar Belediyesi 25 yeni projesi

6360 sayılı kanunda belirtilen tüzel kişiliği kaldırılarak köylerden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yeni yapılacak olan evler için 25 adet alternatif projeler ürettiklerini söyleyen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yeni yapılacak evlerin, depreme dayanıklı olması ve yerleşim alanlarının mimari özelliklerini taşıması amacıyla Ortahisar Belediyesi olarak vatandaşa teknik destek vereceğiz. Halkın kaliteli bir yaşam sürmesi için yeniliklere açık bir belediyeyiz. 


Ben Ortahisar Belediye Başkanı olarak bu şehirde bir metrekare daha yeşili artırabilirsem kendimi mutlu hissedeceğim. Bu minvalde köylerden mahalleye dönüşen alanlar ile ilgili de kapsayıcı mimari güzelliği olan 25 ayrı proje hazırladık. 


Köylerden mahalleye dönüşen yerlerde ev yaptıracak vatandaşlarımız bu projelerden birini seçerek yapabilecekler. Son tarihli tapu kaydı, imar durumu, plankote, hisseli tapulardan hissedar onayı, ölçülü...