03 / 05 / 2024

Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.



Trabzonspor’a sürekli gelir getirici bir işletme yapılması için Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasındaki arsa Trabzon’a tahsis edildi. Geçen ay Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderilen madde bugün yeniden Meclis Gündemine geldi. Madde Ortahisar Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul gördü.

SADRİ ŞENER TESİSLERİ İÇİN ÇIKIN TALİMATI 

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesi, Halkevi Caddesi’nde yer alan Sadri Şener Tesisleri’nin işletme hakkını elinde bulunduran Trabzonspor Kulübü'ne “çıkın” talimatı verildi. Trabzonspor’un kullanımında olan Sadri Şener Tesisleri'nin bulunduğu alanda bir kreş inşa etmeyi amaçlayan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan başvurular sonrasında Milli Emlak, Bordo Mavililere "çıkın" talimatını vererek çalışmaların hızlandırarak gerekli işlemlerin yapılmasını talep etti.


Geri Dön