21 / 05 / 2024

Trabzonspor Ortahisar arsa

Trabzonspor Ortahisar arsa

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılara Ortahisar'da arsa fırsatı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Trabzon'da 3.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Trabzon İl, Ortahisar ilçe, Pazarkapı mahallesi Pazarkapı mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 184 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Trabzon Ortahisar'da 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Çimenli mahallesindeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon Ortahisar'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Trabzonspor Ortahisar arsa Haberi

Trabzonspor Ortahisar arsa

Trabzonspor’a sürekli gelir getirici bir işletme yapılması için Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasındaki arsa Trabzon’a tahsis edildi. Geçen ay Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderilen madde bugün yeniden Meclis Gündemine geldi. Madde Ortahisar Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul gördü.

SADRİ ŞENER TESİSLERİ İÇİN ÇIKIN TALİMATI 

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesi, Halkevi Caddesi’nde yer alan Sadri Şener Tesisleri’nin işletme hakkını elinde bulunduran Trabzonspor Kulübü'ne “çıkın” talimatı verildi. Trabzonspor’un kullanımında olan Sadri Şener Tesisleri'nin bulunduğu alanda bir kreş inşa etmeyi amaçlayan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan başvurular sonrasında Milli Emlak, Bordo Mavililere "çıkın" talimatını vererek çalışmaların hızlandırarak gerekli işlemlerin yapılmasını talep...