28 / 04 / 2024

Ortahisar projeleri

Ortahisar projeleri

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile buluştu. Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar'daki projelerini anlattı.

Ortahisar projeleri anlatıldı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Genç, görev süresi içinde yaptığı ve yapmayı planladığı proje ve hizmetleri anlattı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Trabzon Ortahisar'da kaçak yapıya geçit yok!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un kentsel dönüşüm projeleri sayesinde çarpık yapılaşmadan kurtarılacağını söyledi.

Ortahisar projeleri anlatıldı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Genç, görev süresi içinde yaptığı ve yapmayı planladığı proje ve hizmetleri anlattı.

Metin Genç, Trabzon Ortahisar'daki projeleri anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığının ikinci yılını değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Genç, ele alınan ve yapımı devam eden projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Ahmet Metin Genç Ortahisar'ın 2016 projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016'da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Ortahisar Belediyesi köyden mahalleye dönen yerler için 25 yeni proje hazırladı!

Ortahisar Belediyesi köylerden mahallelere dönüşen yerler için 25 ayrı mimari proje hazırladı. Ortahisar Belediyesi köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri için, 25 ayrı mimaride hazırlanan projeleri ücretsiz olarak vatandaşa verecek.

Trabzon kentsel dönüşüm projeleri çalışmaları devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen Zağnos, Tabakhane, Ayasofya, Ortahisar, Çömlekçi ve de Narlıbahçe kentsel dönüşüm projeleri çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de markalı konut projeleri, metrekare fiyatlarını yükseltti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya son yıllarda artan markalı konut projeleri nedeniyle İzmir'de bazı özel projelerde metrekare birim fiyatları 10 bin TL'ye kadar yükseldiğini belirtti.

Basın Ekspres Yolu konut projeleri 2013!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak tabir edilen Basın Ekspres Yolu, adeta prestij yolu oldu. Markalı konut projelerinin 1,5 yılda yüzde 45 prim yaptığı bölgede bugün metrekare konut fiyatları 4 bin 500 TL'yi buldu. İşte Basın Ekspres Yolu konut projeleri.

2013 Eylül teslim konut projeleri!

Yaşam için geri sayımın başladığı 2013 Eylül teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen 2013 Eylül teslim konut projeleri ve fiyatları...

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

İstanbul ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul'da hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Projelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ara ödemesiz konut projeleri 2013!

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

Ortahisar projeleri Haberi

Ortahisar projeleri

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile 'Kent Paydaşları İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi.


Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Kim olursa, ne olursa olsun, bu şehre bir çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Biz devraldığımız bu şehri daha yukarılara çıkararak devretmek misyonunda ve azmindeyiz. Siyasi görüşü ne olursa herkesi dinleyip, herkesin eleştiri ve görüşlerini dikkate alarak ve bunlardan yararlanarak ortak akılla hareket edip, şehrimizi sizlerle birlikte yöneteceğiz." dedi.


Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile 'Kent Paydaşları İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi. Başta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları, TMMOB, KTÜ; Avrasya Üniversitesi, DKİB, TTB. Ak Parti, CHP, MHP İl ve İlçe...