30 / 04 / 2024

Ortaköy Camii açık mı

Ortaköy Camii açık mı

Ortaköy Camii yeniden ibadete açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın sponsorluğunda restore edilen Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camisi'nin açılışını yaptı.

Ortaköy Camii bugün ibadete açılıyor!

Sultan Abdülmecid tarafından 161 yıl önce Ortaköy kıyısına yaptırılan Büyük Mecidiye Camisi'nin, "cerrah ve kuyumcu" titizliğiyle 3 yıl süren restorasyonu tamamlandı. Ortaköy Camii bugün cemaatine kavuşacak.

Ortaköy Camii yarın açılıyor!

Osmanlı padişanlarından Sultan Abdülmecid tarafından 161 yıl önce Ortaköy kıyısına yaptırılan ve Oratköy Camisi olarak bilinen Büyük Mecidiye Camisi'nin, "cerrah ve kuyumcu" titizliğiyle 3 yıl süren restorasyonu tamamlandı.

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.

Kurbanlık fiyatlarına yüzde yüzü aşkın zam yapıldı! İşte güncel büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları

Kurban bayramının Temmuz ayında idrak edilmesine kısa bir süre kala pazarda satılacak kurbanlık fiyatları da belli olmaya başladı. Kurbanlık fiyatlarına üreticiler bu sene artan yem ve bakım maliyetlerini yüzde yüzden fazla yansıttı. İşte güncel büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları...

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Çorum Türkler Köyü Camii açıldı!

Çorum merkeze bağlı Türkler Köyünde yapımı tamamlanan köy camii, düzenlenen programla ibadete açıldı.

Yooistanbul Ortaköy satılık daire!

Yooistanbul Ortaköy satılık dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor. Yooistanbul'da teslimler Nisan 2017'de yapılacak...

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık!

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Sakarya Ortaköy'e yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni köprüyle Çayırbaşı, Türbeköy, Martinler ve Ortaköy Mahalleri arası ulaşımına alternatif bir güzergah kazandıracağız. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

Amasya Gümüşhacıköy Yarı Açık Cezaevi’nin çatısı çöktü!

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde aşırı rüzgar nedeniyle ilçedeki açık cezaevinin çatısının çökmesi sonucu, 81 mahkum ve personel yaralandı. İşte ayrıntılar...

Temoto Motorlu Araçlar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Temoto Motorlu Araçlar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Mehmet Göz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi'nde açıldı.

Sivas Şarkışla'ya Aşık Veysel Müzesi yapılacak!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinin Sivrialan köyündeki Aşık Veysel Müzesi'nin daha küçük bir benzeri, dünyaca ünlü halk ozanını daha çok kişiye tanıtmak amacıyla ilçe merkezine de yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den Mamak Ortaköy'e mezarlık!

Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki modern tesislerin birebir eşi, Mamak Ortaköy'de inşa edildi. Mamak Ortaköy Mezarlığı, defin işlemlerinde, artık kapasitesi çok artan Karşıyaka Mezarlığı’na alternatif olma özelliği taşıyor...

Ortaköy Camii açık mı Haberi

Ortaköy Camii açık mı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Müzesi'nin camiye çevrilmesi talebine ilişkin "Yan tarafında Sultanahmet'i bir dolduralım bakalım ama teravih namazlarında değil, bayram namazlarında değil, sabah namazlarında dolduralım. Onları bir halledelim, ondan sonra gerisi gelir, önce onu bir halledelim" dedi. 


Başbakan Erdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın sponsorluğunda restore edilen Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camisi'nin açılışını yaptı.


Açılışa, Erdoğan'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış da katıldı. 


Katılımcılarla birlikte cuma namazını camide kılan Erdoğan, daha sonra camide incelemelerde bulundu, yetkililerden restorasyon hakkında bilgi aldı. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,...