07 / 05 / 2024

Orya Park kampanya fiyatları

Orya Park kampanya fiyatları

Oryapark İstanbul Ümraniye projesinde 526 rezidans daire, ofisler, mağazalar ve beş yıldızlı Crowne Plaza Otel bulunuyor. Projede sadece 38 daire için ödeme kampanyası başladı...

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Teknik Yapı'dan efsane kampanya! Deluxia Park'ta 100 ay 0 faiz!

2019 yılında konutların teslim edilmesi planlanan Deluxia Park Residence'ta 100 ay 0 faiz ile 2 bin 326 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

Bağdat Caddesi’nde inşa edilen Park Residence Cadde projesinde teslime hazır daireler için yeni bir kampanya başladı. Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı.

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Park Residences Cadde’de bahara özel 0 faiz kampanyası!

Park Residences Cadde’de bahara özel yeni bir kampanya başladı, kampanya kapsamında yüzde 20 peşinatla 0 faiz imkanı sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Ümraniye Orya Park fiyatları 2017!

Toplam 526 rezidans daireden oluşan Ümraniye Orya Park projesi Oryataş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Ümraniye Orya Park fiyatları 2017...

Ümraniye Oryapark İstanbul teslimat!

Oryataş İnşaat imzası taşıyan Orya Park projesinde peşinatsız, vade farksız 5 yıla, 0,45 faizle 10 yıla, 0,79 faizle 20 yıla kadar taksit imkanı sunuluyor...

Ümraniye Orya Park fiyat listesi!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ümraniye bölgesinde hayata geçirilen Orya Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. Ümraniye Orya Park fiyat listesi 539 bin TL'den başlıyor...

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Gümüş Park Avenue kampanya!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Gümüş Park Avenue projesi Gümüş İnşaat imzasını taşıyor. Gümüş Park Avenue kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Orya Park kampanya fiyatları Haberi

Orya Park kampanya fiyatları


İstanbul Ümraniye'de yükselen Oryapark İstanbul projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirime ek olarak yüzde 5 indirimle beraber yüzde 13'lük indirim fırsatı sunuluyor.


Sadece 38 daire için geçerli olan kampanyada dairelerin 25 tanesi 3+1, 13 tanesi 2+1 olarak belirlendi. Oryapark İstanbul'da 0,89 faiz oranıyla banka kredili ödeme imkanı da sağlanıyor.


Oryapark İstanbul Ümraniye projesinde 526 rezidans daire, ofisler, mağazalar ve beş yıldızlı Crowne Plaza Otel bulunuyor. Oryataş İnşaat'ın projesi Oryapark İstanbul projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak. Oryapark İstanbul'da fiyatlar 525 bin liradan başlıyor.


36 katlı iki rezidans kulesinden oluşan Oryapark İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Projede daire büyüklükleri 82 ila 238 metrekare arasında belirlendi.


36 bin metrekare alanda yükselen Oryapark İstanbul projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, güneşlenme...