25 / 07 / 2024

Oryapark Evleri teslim

Oryapark Evleri teslim

Orya Holding iştiraklerinden Oryataş'ın projelendirdiği karma yapıda konut satışları başladı. Oryapark ismiyle yükselen projede 1 +1 'den 4+1 'e farklı büyüklükte daireler bulunuyor..

Oryapark İstanbul Evleri teslim tarihi!

Oryapark İstanbul Evleri teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirlendi. Oryataş İnşaat imzası ile yükselen projede dairelerin alanları 82 ile 238 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Oryataş Oryapark Evleri teslim tarihi!

Oryataş Oryapark Evleri teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirtiliyor. Oryapark Evleri Ümraniye projesi 36 katlı iki kulede 526 rezidanstan meydana geliyor..

Ümraniye Oryapark Evleri teslim tarihi!

Ümraniye Oryapark Evleri teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirtiliyor. Oryataş İnşaat imzasını taşıyan Oryapark Evleri projesinde fiyatlar 593 bin 908 liradan başlıyor...

Oryataş Oryapark Ümraniye teslim tarihi!

Oryataş Oryapark Ümraniye teslim tarihi 2016 yılının sonu olarak belirtiliyor. Oryapark Evleri Ümraniye projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan firma bünyesinde taksitli ödemeler yapılıyor.

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi!

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlandı. Otel alanında Crown Plaza'nın yükseldiği projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryapark Evleri teslim Haberi

Oryapark Evleri teslim

Orya Holding iştiraklerinden Oryataş'ın projelendirdiği karma yapıda konut satışları başladı. Oryapark ismiyle yükselen projede 1 +1 'den 4+1 'e farklı büyüklükte daireler bulunuyor. En küçük metrekare bürüt 82, fiyatı ise 471 bin lira olarak veriliyor. 238 metrekare 4+1 'terin fiyatı ise 1 milyon 380 bin liraya kadar çıkıyor. Fabrika dönüşecek Konut bedelinin yüzde 50'sini peşin verenlere şirket bünyesinde 2016'nın sonuna kadar faizsiz taksitlendirme yapılıyor. 


Bugüne kadar daha çok altyapı inşaatları üstlendiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, Ümraniye ve Alemdağ sınırlarını içine alan 110 dönüm arazinin 36 dönümüne satışa çıktıkları rezidans bloğunu da içine alan otel, ofis ve alışveriş caddesinden oluşan karma proje yaptıklarını söyledi. 

Alemdağ tarafinda kalan ve içinde şirkete ait boru fabrikasının olduğu 74 dönüm araziye de karma proje...