10 / 05 / 2024

OSB arazi müjesi

OSB arazi müjesi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'daki Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) yöneticileriyle buluştu. Başbakan Davutoğlu, OSB'lere arazi müjdesi verdi.

Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa ve arazi müjdesi! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla Mayıs ve Nisan 2024 fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Niğde'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin muhammen bedeli 23 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan 2 ilde KDV'den muaf arazi müjdesi! 17 bin 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Erzincan'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin satış bedelleri 46 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

Müstakil parsel nedir?

Müstakil parsel, gayrimenkul ve arazi mülkiyeti kapsamında önemli bir rol oynamaktadır. Önemli bir konu olan müstakil parselin ne olduğu ve bu arazinin üzerine ev yapılabilir mi konuları hakkında bilinmesi gereken detaylar haberimizde.

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Dedenizin eski tapusu için kadastrosu yapılır mı?

Kadastro, bir bölgenin arazi mülkiyetlerini ve sınırlarını resmi olarak kaydeden, belgeleyen ve haritalandıran bir süreç ve sistemler bütünüdür. Dedenize ait bu eski tapu için zaman aşımı geçerli mi?

Cebinde bu kadar parası olana resmen arazi müjdesi! Milli Emlak sadece 2 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Cebinde bu kadar parası olana resmen arazi müjdesi... Milli Emlak sadece 2 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

Mutfak tüpünde bayram müjesi! Herkes indirim yaptı bir firma zam yaptı! Aygaz, İpragaz...14 Nisan 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatları son dönemde yükselme eğilimindeydi ve bu durum tüketicileri oldukça zorluyordu. Ancak sonunda beklenen müjde geldi! Aygaz, İpragaz ve Milangaz gibi büyük tüp şirketleri, mutfak tüplerine indirim yaptı. Mogaz ise şaşırtan bir hamle ile mutfak tüpüne zam uyguladı.

Akaryakıtta çifte indirim müjdesi! 19 Aralık güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları son dakika! Çifte indirim müjesi geldi! Peki, güncel LPG, motorin (mazot) ve benzin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, güncel akaryakıt fiyatları listesi...

Bakan Murat Kurum'dan arazi müjdesi! Tarım arazilerinin satışında başvuru süresi uzatıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada,  "Hazineye ait 2/B ve tarım arazilerinin hak sahiplerine satışına ilişkin düzenlemeyle vatandaşlarımızın mülkiyet sorunlarını çözüyoruz." şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Bitlis'te 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı!

Bitlis Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hibe desteği sağlanan 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı.

OSB arazi müjesi Haberi

OSB arazi müjesi

Burada konuşan Davutoğlu, "Milletimizin eliyle siyasi istikrarı sağlarsak, ekonomik istikrar bizim işimiz. En büyük vaadimiz güven ve istikrar" dedi. 


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, “13 yıllık istikrar döneminde zihninizde bu konuda hiç şüphe olmadı. Sakın olaki, son 4 aylık geçici dönem sizin zihinlerinizde şüphe uyandırmasın. Bu 4 ay içinde 7 Haziran akşamı verdiğimiz sözü tuttuk, ülkeyi bir saniye dahi yönetimsiz bırakmadık. Bir taraftan terörle mücadele ettik, küresel ekonomik krizin, euronun, doların dalgalanmalarıyla uğraştık ama ülkede kimse siyasi ya da ekonomik istikrarsızlık hissetmedi. 1 Kasım'dan sonra inşallah çok güçlü şekilde istikrarı sürdürüceğiz” dedi. 

Davutoğlu, “Bizim en büyük vaadimiz, bütün bu teşvikler dışında, güven, istikrar, öngörülebilirliktir. Yatırımcının, o ülkede ne kadar süreyle o yatırımın geri dönüşüm sağlayacağını bilmesi" ifadelerini kullandı. 


HEDEFİMİZ...