04 / 05 / 2024

osb lere yönelik teşvik

osb lere yönelik teşvik

Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili, Nisan 2011’de başlanan ve 2013 Nisan’da biten uygulama Bakanlar Kurulu’nca 2 yıl daha uzatıldı. Uygulamayla 6.258 parsel yatırımcılara ücretsiz verilecek.

Aile Bakanlığı’ndan gençlere son dakika müjdesi! 2023’te PTT’den hesabınıza para yatacak! Hemen hesabınızı kontrol edin!

18-26 yaş arası gençlere yönelik finansman 2023 yılında da devam edecek. PTT'den ödeme alabilmek için bakanlığın şartlarını yerine getirmeniz gerekiyor.

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nda tarih belli oldu! Detaylar peş peşe açıklanıyor! Ev alacaklar kaçırmayın!

Dar gelirlilere yönelik hayata geçirilen sosyal konut projesinin ardından, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" da 4 Ocak Çarşamba günü kamuoyuna açıklanacak. İşte ayrıntılar...

Orta gelire yönelik konut hamlesinde tarih belli oldu! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! Konut kredisi kampanyası geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubuna yönelik konut hamlesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ticaret yapanlar bu habere dikkat! Bir ülkeye yönelik ihracatımız rekor kırdı! Size de ekmek olabilir

Türkiye'nin büyüme yolculuğu devam ederken, ihracat verileri de vatandaşlarla paylaşılıyor. Ülkemizin bir ülkeye yönelik ihracatı ise rekor seviyelere ulaştı.

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! O sürücülere yüzde 50 indirim yapılacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, zorunlu trafik sigortasında yeni yol haritasını anlattı. Buna göre poliçelere çok riskli sürücüler ve çok iyi sürücüler adı altında yeni basamaklar eklenecek ve 8 basamaktaki sürücülere yüzde 50 indirim uygulana

AB, Rusya'ya yönelik yaptırım listesini uzattı

Avrupa Birliği (AB) geçtiğimiz günlerde Rusya'ya yönelik yaptırım listesine 30 yeni isim ve 7 kurum ekledi.

Yüksek emekli promosyonun adresi İş Bankası emeklilere yönelik son dakika açıklaması yaptı

Yüksek emekli promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan emekli vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru geldi.

Bakan Kurum’dan kiralara yönelik beklenen açıklama geldi! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kiralara yönelik herkesin beklediği o açıklamayı yaptı. İşte detaylar!

Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi?

Kira artışı bir sonraki seneye kadar sabit bir oranda tutulacak. Peki Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi? İşte detaylar!

Apple'dan öğrencilere yönelik kampanya! Apple fiyatlarını mı düşürdü?

Üniversite öğrencilerine yönelik kampanyalarla adından sıklıkla söz ettiren Apple, kampanyanın detaylarını açıkladı. 

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

İhracaatçılara yönelik kanun teklifi TBMM'de kabul edildi

TİM ve ihracatçı birliklerine yönelik kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Buna göre; Türkiye’de yapılan fuarların düzenlendiği iç alanlarda yapılan ilan ve reklamlar, ilan ve reklam vergisinden muaf tutulacak.

Ev sahibi geçmişe yönelik kira zammı isteyebilir mi?

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek'ın geçmişe yönelik kira zam farkı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Şimşek'in o yazısı...

osb lere yönelik teşvik Haberi

osb lere yönelik teşvik


Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili, Nisan 2011’de başlanan ve 2013 Nisan’da biten uygulama Bakanlar Kurulu’nca 2 yıl daha uzatıldı. Uygulamayla 6.258 parsel yatırımcılara ücretsiz verilecek. 


DOĞU'YA BÜYÜK İLGİ VAR


Parsellerin tümünde üretime geçilirse 250 bin kişiye istihdam sağlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Sanayi Bakanı Nihat Ergün “Doğu ve Güneydoğu Bölgelerindeki OSB’lere büyük ilgi var” diye konuştu.


REKABET İÇİN TEŞVİKLER DEVAM EDECEK


OSB’lere yönelik teşvik paketlerinin süreceğini açıklayan Bakan Ergün “Rekabet gücü açısından yatırımcılara büyük avantajlar sağlayan OSB’lere yönelik teşvik ve desteklerimiz devam edecek. Planlı sanayileşme için OSB’lerde yapılan yatırımları çok önemsiyoruz ve OSB’leri cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. OSB’leri üretim ve ihracat üssü haline getirmek Bakanlık olarak hedefimiz.OSB’lerde yaklaşık 1.3 milyon kişi çalışıyor. Hedef 2 milyon”...