05 / 05 / 2024

OSBlerde istihdam ne kadar artacak

OSBlerde istihdam ne kadar artacak

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organize sanayi bölgelerindeki (OSB) 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildiğini ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandığını söyledi.

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından sert düşüş yaşayan dolar/TL kuru ne kadar oldu? Bugün dolar ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı.

Küresel piyasalar ABD`nin tarım dışı istihdam verilerine odaklandı!

Aktarılan detaylara göre, küresel piyasalar, ABD'de bankacılık sektörüne ilişkin risklerle karışık bir seyir izlerken, bugün gözler ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki verilerinde...

Deprem sonrası tekstil sektörüne büyük darbe! İstihdam kaybı 100 bini buldu!

22 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan 265 firmayla hazırgiyimin kalesi konumuda yer alan Adıyaman’da 70 fabrika üretime başladı. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya, "Artık kılık kıyafet değil barınma olanağı verilmesi" dedi.

Son dakika altın fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde harekete geçti.  ABD'de tarım dışı istihdam ve işsizlik rakamlarının açıklanmasıyla ons altın yükselişe geçerken grama altın fiyatları da arttı. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Altın fiyatları füze gibi uçtu! 1 gram altın ne kadar oldu? Bakan bir daha bakıyor! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında füze gibi uçtu. Gram altın rekor kırarken güncel altın fiyatlarına bakan bir daha baktı. 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 son dakika altın fiyatları.

Şartları ve detayları açıklandı! Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?

Yıl sonunun gelmesiyle kamuda herkes maaşlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. TSK, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı içerisinde istihdam edilen jandarma uzman erbaşların ne kadar aldığını araştırıyor. Jandarma uzman erbaş maaşları ne kadar?

Euro ne kadar? Euro bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 Euro/TL kuru 

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Geçen hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri dolara yön verirken, euro değer kaybetmeye başladı. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? İşte son dakika euro/TL kuru...

OSBlerde istihdam ne kadar artacak Haberi

OSBlerde istihdam ne kadar artacak

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organize sanayi bölgelerindeki (OSB) 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildiğini ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandığını söyledi.  OSB'lerdeki parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili 2011 yılında başlanan uygulamanın, Bakanlar Kurulu kararıyla 12 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 yıl daha uzatıldığını hatırlatan Işık, süre uzatımıyla yatırımcılar için OSB'lerdeki parsellerin cazip hale getirilerek üretim, gelir ve istihdamı arttırmayı amaçladıklarını dile getirdi. Işık, 2014 itibarıyla 157 OSB projesinin yol, içme suyu, kanalizasyon ve atıksu arıtma tesisleri gibi altyapı inşaatlarının bakanlık tarafından krediyle desteklenerek sanayicinin hizmetine sunulduğunu ve kuruluş işlemleri tamamlanan 283 OSB bulunduğunu bildirdi.  Bugün itibariyle OSB'lerde 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildiğini ve yaklaşık 1 milyon 530...