30 / 04 / 2024

Oska

Oska

1987 yılında Gaziantep'te Osman ve İbrahim Kaygın tarafından temelleri atılan, Oska Grup A.Ş.'nin yönetimini devir alan Mehmet Kaygın Gaziantep'i birçok ilkle tanıştırdıklarını söyledi.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Oska Lojistik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Oska Lojistik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Etem Kabak ve Zeyd Kabak tarafından kuruldu.

Oska İnşaat Gaziantep'te her yıl 300 konut teslim edecek!

1987 yılında Gaziantep'te Osman ve İbrahim Kaygın tarafından temelleri atılan, Oska Grup A.Ş.'nin yönetimini devir alan Mehmet Kaygın Gaziantep'i birçok ilkle tanıştırdıklarını söyledi.

Oska İnşaat yeni yıla, yeni projelerle girecek!

Gaziantep'in en eski inşaat firmalarında olan Oska İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaygın, firma olarak yeni yıla yeni projelerle gireceklerini açıkladı.Kaygın, yeni yılda müşteriler özel kampanyalarında olacağı söyledi.

Kule Residance, Gaziantep'te bayan öğrencilere hitap ediyor!

Oska Grup'un Gaziantep projesi olan Kule Residance, çamaşır yıkama odaları, ütü odaları, bayan öğrenciler için etüt odaları, cafeterya, restorant ve kuaför gibi özellikleri ile dikkat çekiyor

Oska Haberi

Oska

1987 yılında Gaziantep'te Osman ve İbrahim Kaygın tarafından temelleri atılan, bu güne kadar farklı sektörlerde sayısız projeye imza atan Oska Grup A.Ş.'nin yönetimini devir alan Mehmet Kaygın Gaziantep'i birçok ilkle tanıştırdıklarını söyledi. Faaliyetleri hakkında gazetemize bilgiler veren Kaygın şunları söyledi; "Oska Grup olarak en büyük ilkemiz olmayanı yapmaktı. Gaziantep'e ilk beton santrali, ilk strafor üretim tesisi, ilk toplu konut projeleri, ilk aquapark işletmeciliği, ilk büyük ölçekte eğlence merkezi ve kız öğrencilere modern mimarisi ve konforlu hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren ilk rezidans'ı kazandırmanın haklı gururu içerisindeyiz. Babam ve amcamın 29 yıl önce çıktıkları ticaret hayatlarından çok sayıda tecrübe edindim. Bugüne baktığımızda hepimizin gayretleri ile "Oska" bugün bir grup firması olmuştur. Grup şirketlerimiz OSKA İnşaat, KULE Rezidans, Sütka süt üretim...