02 / 05 / 2024

Oska İnşaat yeni yıla, yeni projelerle girecek!

Oska İnşaat yeni yıla, yeni projelerle girecek!

Gaziantep'in en eski inşaat firmalarında olan Oska İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaygın, firma olarak yeni yıla yeni projelerle gireceklerini açıkladı.Kaygın, yeni yılda müşteriler özel kampanyalarında olacağı söyledi.



Gaziantep'in en eski inşaat firmalarında olan Oska İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaygın, firma olarak yeni yıla yeni projelerle gireceklerini açıkladı. Oska Grup'un vizyonu hakkında bilgiler veren Kaygın, yeni yılda müşteriler özel kampanyalarında olacağı müjdesini verdi. 


EV SAHİBİ OLMAYAN KALMASIN

1987 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Oska İnşaat, 25 yılda bir çok başarılı projeye imza atarak adından söz ettirmeyi başardı. 

İnsanların ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi hedeflediklerini söyleyen Oska İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaygın; "Oska şirketinin ürettiği binlerce konutta 10 binden fazla insan yaşamaktadır. 7,5 yıl vadeli konut satışı yapan şirketimiz insanları kira öder gibi konut sahibi yapmaya devam ediyor. Şirketimiz ev sahibi olmayan kalmasın diye yeni başlattığı projelerle 60 metrekare 1 + 1,80 metrekare 2 +1 ve 100 metrekare 2+1 konutlar üreterek bin aileyi daha ev sahibi yapmayı hedeflemektedir" diye konuştu. Oska Grup'un inşaat sektörünün dışında farklı sektörlerde de yatırımlarının bulunduğunu belirten Kaygın şöyle devam etti: Oska grup bünyesinde 2001 yılında hizmete açılan Aquapark, yüzme havuzları, dalga havuzu, sauna ve türk hamamından oluşan 4 bin metrekarelik bay bölümü ve 3 bin metrekarelik bayan bölümü faaliyetine devam etmektedir. 

Eğlence merkezimizin lunapark, elektronik oyun aletleri, sinemalar, balık ve et lokantası, restoran, kafeterya, alış veriş yapabileceğiniz bölümleri ile ailenin bütün fertlerine hitap edecek bir tesis olmasını amaçladık. Kompleks içerisinde 2 ameliyathane, 1 doğumhane, 16 hasta odası ve toplam 7 branşta faaliyet gösteren poliklinikleri olan bir Tıp Merkezi bulunmaktadır.


GAZİANTEP'İN EN YÜKSEK OTELİNİ İNŞA EDİYORLAR

Gaziantep'te ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaygm, yine bir ilke imza atarak 25 katla kentin en yüksek otelini inşa ettiklerini ve otel inşaatının 2 yıl sonra tamamlanacağını belirtti. Kaygın, 500 kişiye istihdam sağlayan Oska'nın bundan sonraki hedefinin dünya pazarında faaliyetlerde bulunmak olduğunu sözlerine ekledi. 


OSKA'NIN YENİ PROJELERİ

"Yeni yılda müşterilerimizin karşısına yeni projelerle çıkacağız" diyen Mehmet Kaygın; "Küçük Kızılhısar Mahallesi'nde 3+1 ve 2+1 projelerimiz olacak. 500'e yakın konut Oska konut fabrikası tarafından üretilecek. Yine Bozdağ mevkisinde 3+1 Nevbahar yazlık villaları ve Çocuk Hastanesi Civarında 5+1 müstakil villalla projeleriyle satışlarımız devam ediyor. Bu projelerle birlikte müşterilerimize ödemede kolaylık sağlanması için özel fiyat seçenekleri sunduğumuz kampanyamız olacak" dedi. 


KONUT ALACAKLARA TAVSİYELER

Konut alacak vatandaşlara tavsiyelerde de bulunan Kaygın; "Ev almayı planlayan vatandaşlar ev alacakları inşaat firmalarını iyi incelemeli. Özellikle daha önceki yapılarını soruşturup referansı sağlam olan firmalarla çalışmalı. İnşaat sözleşmesi yaparken de muhakkak yapı şartnamesini okumalı diyerek uyarılarda bulundu. 


Posta Çukurova Gap


Geri Dön