15 / 05 / 2024

Osman Altınorudu

Osman Altınorudu

Doğukent Mahallesi’nde uzun yıllardır yol sorunu yaşayan TOKİ bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çalışmaları Başkan Yardımcısı Osman Altınorudu ile birlikte yerinde inceledi.

Konut sektöründe 2025'ten sonra ciddi prim potansiyeli oluşacak!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konutla beraber kira fiyatları da artmaya devam ediyor. Borsa yorumcusu Osman Altıntaş, sosyal medya hesabından 2025 yılından sonra konut piyasasında ciddi prim potansiyelinin oluşacağını açıkladı. 

Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi için gereken enerji henüz birikmemiş olabilir!'

Olası İstanbul depremine ilişkin uzman isimlerden peş peşe açıklama geliyor. Jeoloji mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, 'İstanbul depremi başka bahara mı?' başlığı altında olası depremi değerlendirdi...

Osman Gürün'den Bodrum'da imara açılan arazilere ilişkin açıklama!

Bir televizyon programına konuk olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, betonlaşma tehdidi altında olan Muğla’nın cennet kıyılarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Gürün, Mollaveisoğlu’nun Bodrum’un Ortakent Mahallesi’ndeki 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara

Akyurt'a şehir müzesi müjdesi!

Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Hilal Ayık ve beraberindeki heyet Çubuk Şehir Müzesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Ayık, Akyurt'a şehir müzesi kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Günay Altınkaynak, İlyas Zengin ve Osman  Altınkaynak ortaklığında kuruldu. 

Denizli Çameli’ye 18 milyon liralık dev alt yapı yatırımı!

Çameli’ye toplamda 18 milyon liralık bir alt yapı yatırımı gerçekleştireceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sonrasında Çameli Belediyemiz ile birlikte bu bölgelerin üst yapılarını yapacağız” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Denizli'de alt yapı çalışmaları incelendi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Karahisar ve Garipköy Mahallelerini ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün alt yapı yatırımlarını inceledi.

Osman Nuri Bakırcı'ya silahlı saldırı!

İstanbul'da taahhüt ettiği daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında çok sayıda dava açılan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı ofisinde silahlı saldırıya uğradı, Bakırcı, hastanede tedavi altına alındı...

Osman Artan: Konutların altına mescit yapılmasına karşıyız!

Binaların alt katlarında ve bodrumlarında yer alan mescidler camilerin boş kalmasına neden olduğu için eleştirilirken, hijyenik olmayan koşulların da manevi havayı bozduğuna vurgu yapılıyor.

Tokat'ta TOKİ yolunda iyileştirme çalışmaları devam ediyor!

Doğukent Mahallesi’nde uzun yıllardır yol sorunu yaşayan TOKİ bölgesinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çalışmaları Başkan Yardımcısı Osman Altınorudu ile birlikte yerinde inceledi.

Osman Zolan'dan 4 mahalleye altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinden sonra İlbade, Muratdede, Akkonak ve Karaman'da da alt yapı çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi.

Balıkesir Altıeylül Gelişim Merkezi açıldı!

Altıeylül Belediyesi tarafından Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde kurulan Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu tarafından hizmete açıldı.

Osman Altınorudu Haberi

Osman Altınorudu

Başkan Eroğlu, TOKİ yol çalışmasını iki bölüme ayırdıklarını ifade ederek, “Birinci etap, yaklaşık 1 kilometreye yakın bir mesafede asfalt çalışmalarımızı tamamlamıştık. İkinci kısım ise rampadan binalara doğru olan kısım ve burada da genişletme çalışmaları ile virajları rahatlattık. Bugün itibariyle asfalt altı mekanik malzeme seriminden sonra sıcak asfalt çalışması yapıldı” dedi.

TOKİ’yi ana yola bağlayan bölümde bulunan sulama kanalının üzerinin kapatılarak yolda düzenleme çalışmalarının devam edeceği...