15 / 05 / 2024

Osman Amca kim

Osman Amca kim

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs Türk Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca, sektörde yaşanan sorunları değerlendirdi.

Yıllık konut ihtiyacının 3 katı konut inşa ediliyor!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, inşaat sektöründeki gelişmelerin endişe verici boyutlara ulaştığını, yıllık konut ihtiyacının üç katı konut yapıldığını söyledi.

Kıbrıslı inşaat taşeronları yasa istiyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği’ni kabul etti. Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, en önemli sorunlarının Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Yasası olduğunu söyledi.

Osman Amca: Kıbrıs'ta inşaat sektörü dibe vurdu!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs Türk Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca, sektörde yaşanan sorunları değerlendirdi.

Osman Amca: Tüm inşaat sektörünün acil önlem alması şart!

İnşaat Taşeronları Birliği, inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için tüm inşaat sektörünün acil önlem almasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı..

Kıbrıs'ta yapı denetim yasası bir an önce hayata geçirilmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, son dönemde sıklıkla rastlanmaya başlanan inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için Yapı Denetim Yasası’nın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Bayburt Şehit Osman'da çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Osman Nuri Gülaçar: Van değişim ve dönüşüme uğrayacak!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, seçimlerden sonra köyler başta olmak üzere Van’ın her bir köşesine hizmet gideceğini anlattı...

Osman Çilsal kimdir?

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal kimdir? Osman Çilsal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal'ın biyografisi...

İskan raporunu kim verir?

İskan belgesi, bir yapının inşa edilmeden önce onaylanan ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini ve buna bağlı olarak kullanılmasına izin verilen yapılara veriliyor. Peki, iskan raporunu kim verir?

2014 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi mükellefleri için ödeme zamanı geldi. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisini kim nasıl ödeyecek? Emlak vergisi oranları ne kadar arttı? İşte yanıtı...

Osman Amca kim Haberi

Osman Amca kim

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs Türk Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca, ülkenin köklü bir reforma ihtiyacı olduğunu belirterek, tüm sektörlerin elden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Devlet dairelerinde yaşanan sorunları da değerlendiren başkanlar, hükümetlerin kalıcı olmadığı için sadece günübirlik politikalar ürettiğini savundu. Eylemin ardından yaşanan bazı gelişmeler olduğunu belirten birlik başkanları, çalışmaların yeterli olmasa da önemli olduğunu anlattı. İnşaat sektörünün son yıllara kadar eğitim ve turizmin ardından gelen lokomotif sektör olduğunu belirten birlik başkanları, sektörün şu anda dibe vurduğunu ve problemlerin tespit edilip yeniden düzenlenmesini istedi. Devlet dairelerde kullanılan yöntemlerin 19501i yıllardan kaldığını anlatan birlik başkanları, daireler arasında yaşanan iletişim sorunu nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu söyledi. Koçan işlemlerinin uzun sürmesi nedeniyle birçok işletmenin ve vatandaşın da mağdur olduğunu kaydeden...