04 / 05 / 2024

Osman Ayıktan otel açıklaması

Osman Ayıktan otel açıklaması

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner 'e nezaket ziyaretinde bulundu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kezer tarafından kuruldu.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” butik otel olarak hizmete açıldı.

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Galatasaray otel projesi 8 ay sonra tamamlanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Yeni gelen kaynakların bütçeye dahil edilmesini istiyoruz." dedi. Özbek, " Turizm giderek düzeliyor. zannediyorum ki 6-8 ay içerisinde otel projesini tamamlayacağız" diye açıklama yaptı.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Yılın ilk 7 ayında otel yatırımları yüzde 21 geriledi!

Türkiye Otelciler Birliği, Türkiye genelinde konaklama sektörü yatırımlarında Temmuz 2016'da proje sayısının azaldığını ancak yatırımların parasal miktarında artış meydana geldiğini açıkladı.

Ege ve Akdeniz'de 300 otelin satılığa çıkarılması asılsız çıktı!

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam bin 300 otelin satılığa çıkarıldığı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Ayşen Zamanpur'dan Eyüp Fabeks Radisson Otel açıklaması!

Silk&Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, Kemerburgaz'daki arazilerinde önce konut yapmayı düşündüklerini ama değişen ihtiyaçlar çerçevesinde projeyi değiştirerek, otel yatırımı olarak ilerlettiklerini söyledi.

Antalya OSB otel ve sosyal tesisi mayıs ayında hizmete açılacak!

ANTALYA Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü'nün yapımına Ağustos ayında başladığı otel ve sosyal tesisi mayıs ayında hizmete açılacak.

Turizmde kayıp 5 milyar dolar!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, 2015'te turizmdeki kaybın 5 milyar dolar ve üzerinde olabileceğini söyledi.

Azdavay Devrekani çayı kenarına bisiklet yolları yapılacak!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde dere yatağı ıslah çalışması hızla devam ediyor. Azdavay belediye başkanı Osman Nuri Civelek, Devrekani çayı kenarına yapılan istinat duvarıyla beraber yaya ve bisiklet yolları yapılacağı belirtti.

Osman Ayıktan otel açıklaması Haberi

Osman Ayıktan otel açıklaması

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Vali Hakan Yusuf Güner'e nezaket ziyaretinde bulundu Türkiye Otelciler Federasyonu 4. Dönem 10. Yönetim Kurulu toplantısını yapmak üzere ilimize gelen Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner'e nezaket ziyaretinde bulundu. 



JEOTERMAL OTELCİLİK GELİŞİYOR 

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Afyonkarahisar'da bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve bunun sebebinin de Türkiye çapında Afyonkarahisar'inen önemli termal merkezlerden biri olduğunu belirtti, Türkiye Otelciler Federasyonu olarak aylık olağan toplantılarını Türkiye'nin farklı farklı yerlerinde yaptıklannı hatırlatan ve bu sayede bölgeyi tanımak istediklerini, bununla beraber kendi bilgi ve tecrübelerini paylaşmak istediklerini belirtendik, Afyonkarahisar'm kendi nazarlanndaki yerinin farklı olduğunu, bu anlamda da bu...