29 / 04 / 2024

Osman Belovacıklı biyografi

Osman Belovacıklı biyografi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Jeoloji Mühendisinden ezber bozan İstanbul depremi açıklaması: 5 ile 6.7 büyüklüğü arasında...

Prof. Dr. Osman Bektaş, Marmara Denizi'deki fay haritası ve fayların ürettiği deprem büyüklükleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Depreme dayanıklı ve sıfır evlere talep arttı!

TÜİK Kasım ayı verilerini değerlendiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, ''Ev sahibi olmak isteyenler depreme dayanıklı ve yeni yapılara yöneliyor'' dedi.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Sinop'ta mezarlık yeri için arazi satın alınacak!

Sinop'un Gerze ilçesinde belediye mezar arayışına girdi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mezarlık için uygun bir alan bulunmaması sebebiyle arazi satın alınacağını belirtti.

Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ'den beklentisi büyük!

Başkanı Ali Osman Kılıç, Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ evlerini büyük merakla beklediklerini belirtti. Kılıç, ''Emeklilerin TOKİ'den büyük beklentisi var" dedi.

Varlık Fonu'na devredilen şirketlerin büyüklüğü 160 milyar dolara ulaştı!

Hazine Müsteşarı Osman Çelik, Varlık Fonu'na devredilen şirketlerin aktif büyüklüğünün 160 milyar dolar olduğunu açıkladı. Çelik " Fona devredilen varlıklarımızdan gelecek olan yük yaklaşık 1 milyar lira civarında" dedi.

Gerze'ye yeni plaj geliyor!

SİNOP'un Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, "Yıllardır ilçemizin turizm açısından en büyük sıkıntısı plaj eksikliğiydi. Cayvaaltı mevkiinde başladığımız plaj çalışmaları ile kısa süre içerisinde ilçemize iki adet plaj kazandırmış olacağız" dedi.

Sinop Büyük Gerze Plajı tamamlandı!

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bayram tatilinde yapımına başlanmış ve çevre düzenlemesi bitirilerek halkın hizmetine sunulan Büyük Gerze Plajı hakkında bilgi verdi.

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 35 dolar + KDV!

Bin 550 metre orta açıklığı ile dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4′üncü asma köprüsü olan, 2 bin 682 metre uzunluğundaki Osman Gazi Köpürüsü Mayıs ayı sonunda ulaşıma açılacak. Köprünün geçiş fiyatı 35 dolar + KDV olarak belirlendi.

Osman Sargın: Depreme dayanıklı binalar inşa edilmeli!

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, mezar değil, depreme dayanıklı binalar inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Osman Belovacıklı biyografi Haberi

Osman Belovacıklı biyografi

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "25 Haziran 1959 yılında Gerze’de doğdum. İlköğrenimi İnkılap İlkokulunda orta öğrenimimi Gerze Lisesinde yüksek öğrenimimi Sinop Eğitim Enstitüsünde tamamladım.


Sırası ile Gürsökü İlkokulu,  Dikmen Şeyhhüseyin İlkokulu,  Sarnıç İlkokulu ve Yakakent köylerinde 2000 yılına kadar öğretmen olarak görev yaptım. 2000 yılında Yakakent 100. Yıl Pansiyonu İlköğretim okuluna okul müdürü olarak atandım. 2005 yılı temmuz ayında emekli olup Gerze’de ticarete başladım.


Bu arada çevremizi , denizimizi , doğamızı yok etmek isteyenlerle hem adli hem demokratik mücadelemi vermekteyim. Başarıda sağladığıma inanıyorum. 2007 yılının sonunda Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı oldum. 30 mart 2014 mahalli idareler yerel seçimlerinde halkımız tarafından 2. (ikinci) kez belediye başkanı olarak göreve getirildim . Eşim Gülhanım Belovacıklı emekli öğretmen...