29 / 04 / 2024

Osman Bildir kim

Osman Bildir kim

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılması ile Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılması ile Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Osman Gürün kimdir?

2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den Muğla Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Osman Gürün kimdir? Osman Gürün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Balcı Kuyumcukent Gayrimenkul'de Denetimden Sorumlu Komite'ye girdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Osman Balcı Kuyumcukent Gayrimenkul' de Denetimden Sorumlu Komite 'ye girdi.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Beykoz'da Osman Akfırat Kütüphanesi bünyesinde çocuklara bir kütüphane kurulacak!

Beykozlulara “Kütüphaneler Haftası”nda “Çocuk Kütüphanesi” müjdesi geldi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Osman Akfırat Kütüphanesi bünyesinde çocuklara özel kitap ve yayınlardan oluşan bir kütüphane kurulacağını söyledi.

Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı'ya dolandırıcılık davası!

İki ay kadar önce mahkemeden iflas erteleme talep eden Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı hakkında, projede olmayan bir dairenin satışını yaptığı gerekçesi ile dava açıldı.

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Bayburt Şehit Osman'da çalışmalar son hızıyla devam ediyor!

Bayburt' un önemli turizm ve kültür mekânlarından biri olan Şehit Osman Tepesi’ nde Bayburt Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor...

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Osman Nuri Gülaçar: Van değişim ve dönüşüme uğrayacak!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, seçimlerden sonra köyler başta olmak üzere Van’ın her bir köşesine hizmet gideceğini anlattı...

Osman Bildir kim Haberi

Osman Bildir kim

Bursa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 18 Nisan 2014 tarihli toplantısında; 01 Mayıs 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılmasına, boşalan Genel Müdür Yardımcılığı kadrosuna aynı tarihten itibaren İşletmeler Müdürü Sayın Osman BİLDİR'in atanmasına, boşalan İşletmeler Müdürlüğü kadrosunun iptaline karar...