29 / 04 / 2024

Osman Bildir

Osman Bildir

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılması ile Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Osman Ulukaya: Yalova da 375 riskli bina var!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya Yalova'da 357 riskli bina olduğunu söyledi. Yalova Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nde düzenlenen basın toplantısında ilde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Osman Arı: Taşkent'in kaderi yeni projelerle değişecek!

Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, hazırladıkları çılgın projeler ile Taşkent'in kaderini değiştireceklerini ifade etti. Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, Taşkent ilçesi için hazırladıkları çılgın projeleri anlattı.

Osman Arısal kimdir?

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal kimdir? Osman Arısal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Arısal, ne zamandan beri bu görevde hizmet veriyor? İşte Osman Arısal...

Osman Ayık: Hedefimiz 4 milyon turist!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) konuğu Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman AYIK oldu. Ayık, "Türkiye turizm alanında hiçbir şey yapmasa bile 1 milyon turist gelecek. Fakat biz 3-4 milyon hedefiyle çalış

Osman Kozanhan İnşaat Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Kozanhan İnşaat Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te, Gaziosmanpaşa 'da Osman Kozanhan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Osman Ayık: Turizmde sorunlar sürüyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 'nin ( ANSİAD ) 2015 yılı 5'inci olağan toplantısında Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkanı Osman Ayık'ı ağırlandı.

Osman Ayık: Otellerimiz göz kamaştırıyor!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner 'e nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun Belediye İmar Komisyon üyesi İlhan Osman Mesçi oldu!

İskenderun Belediye Meclisi dün Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan oylama neticesinde İlhan Osman Mesçi Belediye İmar Komisyon üyesi olarak seçildi.

Osman Avcıl: İnşaat bittikten 1-2 yıl sonra, konutun değeri artar!

Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulun satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır." dedi..

Osman Avcıl: Gayrimenkul satışlarında değeri belirleyecek kuruma ihtiyaç var!

Kısa adı ELMÜTDER olan Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulün satışı aşamasında emlak değerini belirleyecek bir kuruma ihtiyaç var" dedi...

Osman Genç: Şehirlerimizi doğru inşa etmeliyiz!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin doğru inşa edilmesi gerektiğine işaret ederek, "Eğer şehrimizin kimliğini ortaya çıkarıp, çevre bilinci ile doğru bir mekansal planlama yaparsak geleceğimizi kurtarırız." dedi..

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Çakır kimdir?

Erzurum İspir Belediye Başkanı Osman Çakır kimdir? Osman Çakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Çakır, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Çakır...

Osman Bildir Haberi

Osman Bildir

Bursa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 18 Nisan 2014 tarihli toplantısında; 01 Mayıs 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılmasına, boşalan Genel Müdür Yardımcılığı kadrosuna aynı tarihten itibaren İşletmeler Müdürü Sayın Osman BİLDİR'in atanmasına, boşalan İşletmeler Müdürlüğü kadrosunun iptaline karar...