16 / 05 / 2024

Osman Çalıkuş biyografi

Osman Çalıkuş biyografi

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş..

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sbhl Engıneerıng Proje Yönetim Ve Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Yılmaz, Osman Çalışkan ve Yunus Şentürk ortaklığında kuruldu.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tekirdağ'daki tarihi yapılar restore ediliyor!

Tekirdağ'da Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi ev ile Marmaraereğilisi ilçesindeki Konstantin Evi'nin restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev restore edilecek!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen, Reşat Nuri Güntekin'in "Çalıkuşu" adlı romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi evin restore edileceğini açıkladı.

Tarihi Çalıkuşu konağı kül oldu!

Reşat Nuri Güntekin’in, Türk edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan ‘Çalıkuşu’nu kaleme aldığı Tekirdağ’daki tarihi konağın yanması “Neden sahip çıkamıyoruz” tartışmasını başlattı…

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev kül oldu!

Tekirdağ'da Yazar Reşat Nuri Güntekin'in de bir dönem yaşadığı evde yangın çıktı. Ev yangından sonra kullanılamaz hale geldi...

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Kenan Kalav İspanya’da 3. restoranını açıyor!

1986 yapımı “Çalıkuşu” filmiyle adını duyuran bir dönemin ünlü isimleri arasında yer alan  Kenan Kalav, İspanya’daki restoran sayısını üçe çıkarıyor.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Kuşadası'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Osman Çalıkuş biyografi Haberi

Osman Çalıkuş biyografi

Osman Çalıkuş kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş, 1969 yılında Uşak`ta doğdu. İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1991 yılında mezun oldu.Aynı yıl özel bir şirkette çalıştı. 


Halen özel proje bürosunda izolasyon malzemeleri satışı, taahhüt işleri ve konut müteahhitliği yapmaktadır. 


Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş, evli ve 2 çocuk...