16 / 05 / 2024

Osman Deniz vefatının birinci yılı

Osman Deniz vefatının birinci yılı

Çelikel A.Ş'nin değerli kurucusu Sn. Osman Deniz'in vefatının birinci yılında Çelikel A.Ş Osman Deniz'i anıyor. Çelikel A.Ş Osman Deniz'in birinci yılı üzerine bir anma mesajı yayınladı.

Dün 4,1 büyüklüğünde sallanmıştı! Deprem bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, 'En riskli sismik yer' uyarısı yaptı!

Prof. Dr. Osman Bektaş, dün Erzincan Tercan'da yaşanan 4.1'lik depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Bektaş'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Kadın girişimcilere müjde! Halkbank'tan 100 bin liraya kadar destek!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Kadın girişimcilerin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve iş fikirlerinin filizlenmesine imkan tanımak amacıyla 100 bin liraya kadar finansal destek sunacağız." dedi.

Osman Deniz vefatının birinci yılı Haberi

Osman Deniz vefatının birinci yılı

Çelikel A.Ş'nin değerli kurucusu Sn. Osman Deniz'in vefatının birinci yılında Çelikel A.Ş  Osman Deniz'i anıyor. Çelikel A.Ş  Osman Deniz'in birinci yılı üzerine bir anma mesajı yayınladı. 


İşte o mesaj;


Evlat; inançlı ol, dürüst ol, Çalışkan ol, sebat et.


Osman DENİZ

1943-2013


İlkelerini Çelikel’li evlatların olarak yaşatmaya devam ediyoruz. Değerli Kurucumuz Sn. Osman DENİZ’i vefatının birinci yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.


ÇELİKEL...