05 / 05 / 2024

Osman Durutürk

Osman Durutürk

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği Tekstil Limited Şirketi Eyüp Silahtar Şubesi, Osman Durutürk tarafından 300 bin TL 'lik sermaye ile 8 Ocak 'ta kuruldu.

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Muhammed Alosman tarafından kuruldu.

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Yedek Parça Petrol Tekstil Ve Lojistik Limited Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Gzp Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

Çorum'da KOBİ hastanesi kurulacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum'da Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği tarafından "KOBİ hastanesi" kuracaklarını söyledi.

Osman Çelik Beştepe’de ev kiraladı, içine 223 bin TL harcadı!

Eski Hazine Müsteşarı, Türk Exımbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu üyesi Osman Çelik Beştepe’de 3 bin 450 TL’ye başka bir konut kiraladı ve daireye 223 bin TL’lik eşya aldı. 

ABD’de Türk OSB'si kurulacak!

TABA-AmCham Başkanı Ali Osman Akat, Türkiye-ABD ticari ilişkileri hakkında açıklamalar yaptı. Akat, ABD'ye Türk Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Osman Yıldırım: Stüdyo daire kararı tam isabet!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ni yorumladı. Yıldırım, "Türk insanının sıcak yaklaşmadığı 1+0 daireler yeni yönetmelikle artık inşa edilmeyecek. Artık daha kullanışlı evlerin inşa edileceğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

Osman Durutürk Haberi

Osman Durutürk

Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği Tekstil Limited Şirketi Eyüp Silahtar Şubesi, Osman Durutürk tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Bilge Eğitimcilik Pansiyon ve Yurt İşletmeciliği Tekstil Limited Şirketi Eyüp Silahtar Şubesi iş konusu; Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu ilköğretim okulu lise yüksek okul ve üniversite açabilir işletebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulalabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimen kulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashi hi ifraz tevhid taksim parselasyon...