08 / 05 / 2024

Osman Elmalı

Osman Elmalı

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, kentte ilk kez spor lisesi açıldığını ve özel yetenek sınavıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 ayrı sınıfta 90 öğrenci alacaklarını açıkladı.

Kayseri'deki yatırımlar tanıtıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Özcan Duman Kayseri'de yapılmakta ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, projeleri tanıttı.

İznik Elmalı'nın çehresi değişiyor!

Kırsal kalkınmaya önem veren İznik Belediyesi, köylerde yatırımlara devam ediyor. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Elmalı kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden mescit ve şadırvan inşaatını inceledi

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandı!

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi binasının ikinci yarıyla birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

Elmalı Şehir Ormanı New York Central Park’tan bile büyük olacak!

Elmalı Gölü çevresinde bulunan 8 bin 780 dekar alan üzerine kurulacak olan proje ile meşe, kızılçam, sahil çamı ve fıstıkçamı ağırlıklı olan mevcut orman dokusu zenginleştirilerek peyzaj değeri yükseltilecek.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Mersin Silifke Elmalı RES imar planı askıya çıktı!

Mersin Silifke İlçesi, Taşucu Beldesi’nde yer alan “Elmalı Rüzgar Enerji Santrali” için hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı teklifi bugün askıya çıktı...

Osman Beşel: Tonya'da su sorununu çözeceğiz!

30 Mart 2014'te yerel seçimlerde yeniden Tonya Belediye Başkanı makamı için seçilen Osman Beşel, ilçeyi bir adım ileriye taşıyacak olan vizyonel projelere imza atacaklarını söyledi...

Elmalı Gölü çevresine dev şehir ormanı kuruluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından dünyanın en büyük şehir parkları arasına girecek olan Elmalı Şehir Ormanı İstanbul'da kuruluyor. Orman, Elmalı Gölü çevresinde bulunan 8 bin 780 dekar alan üzerine kurulacak..

Elmalı Şehir Ormanı İstanbul’da kuruluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından, ülkemizde başka bir örneği bulunmayan ve dünyanın en büyük şehir parkları arasına girecek olan Elmalı Şehir Ormanı İstanbul’da kuruluyor.

Osman Ayık: Turizmde 2023 hedeflerini 2018'de yakalarız!

Kıyı turizminde yakalanan dinamizmin İç Anadolu'ya da taşımak için çalıştıklarını vurgulayan TUROFED Başkanı Osman Ayık, şunları anlattı: "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 60'ı kıyılara gidiyor, dedi...

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Osman Elmalı Haberi

Osman Elmalı

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, kentte ilk kez spor lisesi açılacak. Osman Elmalı, yeni açılacak Spor Lisesi'ne özel yetenek sınavıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 ayrı sınıfta 90  öğrenci alacaklarını duyurdu. Elmalı, özel yetenek sınavı ile alacakları öğrencilerin İncesu yolunda bulunan Fen Lisesi'nde eğitim göreceklerini dedi. 


Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, "Bilindiği gibi spor liseleri ve güzel sanatlar liseleri özel yetenek sınavı ile öğrenci almaktadır.Bu doğrultuda ilk etapta spor lisemizde 3 şube açıp toplamda 90 öğrenci ile eğitim öğretime başlayacaktır. Spor lisemize ön kayıtlar 05-07 Eylül tarihlerinde yapılacak olup, 08-11 Eylül tarihlerinde yetenek sınavı yapılacaktır. Öğrencilerimiz spor lisesine başvurularını İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası yanında bulunan Melikgazi Rehberlik Araştırma Merkezi 3. katında yapacaklardır. Yetenek testi sınavları...