05 / 05 / 2024

Osman İyimaya istifa

Osman İyimaya istifa

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Osman Balcı ve Caner Boyacı Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Osman Balcı ve Caner Boyacı kendi istekleri ile bağımsız yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Osman Bektaş, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bektaş görevinden istifa etti. Boşalan göreve geçici olarak Öznur Ozar atandı.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk istifa etti!

Katılım bankası Türkiye Finans 'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı belirtildi.

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Artık SİT alanlarında derecelendirme olmayacak!

Osman İyimaya, Doğal SİT alanlarının yeniden irdelenmesi gerektiğini belirterek, “Bu alanların bilimsel temelinin olması gerekiyor. 4 dönem izlenmesi gerekir. Bu dört dönemin aralarında eğitim toplantıları ile arazi çalışmaları da yapılacak.

Ege Bölgesi'nde SİT engeline hassas ayar!

SİT alanları, "Hassas alan" tanımlamasıyla vatandaşı rahatlatacak esnekliğe kavuşacak. Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, "Kırsaldaki insanımıza yaşama hakkının iadesini sağlayacağız" dedi

Sit alanlarında derecelendirme kalkıyor!

Çevre Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya SİT derecelendirmesinin yerine 'Hassas Alanlar" teriminin getirileceğini, özellikle kırsal alanlardaki SİT alanlarda evlilik yaşına gelmiş gençlerin ev yapmalarının kolaylaştırılacağını

Sit alanlarında derecelendirme kalkıyor!

Çevre Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya 'Hassas Alanlar" teriminin getirileceğini, özellikle kırsal alanlardaki SİT alanlarda evlilik yaşma gelmiş gençlerin ev yapmalarının kolaylaştırılacağını söyledi.

Muğla'da sit alanları yeniden denetleniyor!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, doğal sit alanlarının yeniden tespit ediyor, ilk adım Muğla'da atıldı. Genel Müdür Osman İyimaya, "Köylü bu yüzden evlatlarını evlendiremiyordu" dedi.

Osman Ulukaya kimdir?

Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya kimdir? Osman Ulukaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Ulukaya, ne zamandan beri bu görevde?

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz istifa etti!

TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz istifa etti. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Osman Nuri Dilek: Karşıyaka Devlet Hastanesi arsasını takas edebiliriz!

Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkılması planlanan Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin arsasını, Karşıyaka Belediyesi'nin vereceği bir arsa ile takas etmek istediklerini söyledi.

Osman İyimaya istifa Haberi

Osman İyimaya istifa

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, siyasete girmek için görevinden Şubat 2015'te istifa etti.


Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Aslen Amasyalı olan Osman İyimaya, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu. Osman İyimaya aynı zamanda Harita Mühendisi.


Osman İyimaya, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'nın kardeşinin oğludur.


Şubat 2015'te; Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü olarak görev yapan Osman İyimaya emekli olarak AK Parti Amasya milletvekili aday adayı oldu.


Artık SİT alanlarında derecelendirme...