27 / 07 / 2024

Osman Karataş su faturası

Osman Karataş su faturası

Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa 'ya bağlı bir köyde yaşayan Karataş çiftine bin 31 TL'lik su tüketim borcunu ödemedikleri gerekçesiyle icra takibi başlatt

Bka Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bka Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 15 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karataş tarafından kuruldu.

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Tatlısu tarafından kuruldu.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Osman Birgili: Değerlerimiz kurucularımızdan miras!

Tekfen Holding CEO’su Osman Birgili, “DNA’mızda olan ilkelerimiz her biri ülkemiz için birer değer olan kurucularımızdan bizlere kalan bir miras. Böylesine değerli bir kurumun parçası olmak, her geçen gün daha fazla insana ulaşarak, hayatlarına değer katma isteğimizi artırıyor." diyor...

İzmir Ödemiş'e kültür merkezi geliyor!

Ödemiş’in kültürel ve sosyal gelişimi konusunda girişimlerini sürdüren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ile Ödemiş’teki yatırımları değerlendirdi.

Osman Kaba, çam gövdesine süit daire yaptı!

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı Kemerköprü köyünde yaşayan Osman Kaba, çam gövdesine, içinde tuvalet, banyo, sıcak su ve çift kişilik yatak bulunan 18 metrekarelik ağaç ev yaptı.

Hasanbeyli'deki rekreasyon göletinin su toplama havzası tamamlandı'

OSMANİYE İl özel İdaresi tarafından Hasanbeyli İlçesi'nde yapımına başlanan sulama ve rekreasyon göletinin inşaatında gövde ve su toplama havzası tamamlandı.

Deniz Karataş'tan ev alacaklara tavsiyeler!

Başkan Deniz Karataş, müteahhit ile konut almak isteyen kişiler arasında yapılmış sözleşme gereği konutun yapı kullanma izin belgesi alınmamışsa geçici mesken tarifesinden abonelik yapılıp normalin üzerinde hem su hem elektrik ücreti ödendiğine dikkat çekti.

Burdur Karataş Gölü, kuş cenneti olarak düzenlenecek!

Burdur Karamanlı'da Karataş Gölü'nü bölgenin kuş cenneti yapmak için çalışma başlatıldı. Tamer Yılmaz, Karataş Gölü'nün barındırdığı birçok su kuşu ve memeli türü ile Türkiye'deki ulusal öneme sahip sulak alanlardan biri olduğunu söyledi

Osmancık Eymir'in altyapısı yenileniyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Eymir Mahallesindeki kanalizasyon çalışmalarını inceledi. Başkan Karataş, Su ve Kanalizasyon Müdürü İsmail Bilgener’den çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkam Osman Zolan, Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atttı ve 40 yıldır yapılması beklenen Kutlubey-Uşak yolunu hizmete açtı.

İzmir Atatürk Stadı'nda çalışmalar tamamlandı!

Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, İzmir Atatürk Stadı'ndaki çalışmaların tamamlandığını Alsancak Stadı'nın tribünlerinin yıkımının bitmek üzere olduğunu açıkladı.

Osman Karataş su faturası Haberi

Osman Karataş su faturası


Şanlıurfa'da yaşayan bir kişi, hayatında 1 kez gittiği Adana'dan gönderilen bin 31 liralık su tüketim borcu nedeniyle kendi ve eşi hakkında icra takibi başlatıldığını söyledi.


Merkeze bağlı Aşağı Komat köyünde ikamet eden 60 yaşındaki Osman Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorunlu olmadıkça il merkezi dışındaki başka bir yere seyahat etmediğini söyledi. 


Evine gelen postacının kendi ve eşi Zerruk Karataş adına iki ayrı mektup getirdiğini anımsatan Karataş, zarftaki yazılanlardan birşey anlamayınca köyün öğretmeninden yardım istediğini belirtti.


Karataş, öğretmenden, Adana 14. İcra Dairesinin Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğüne (ASKİ) su tüketim borcunu ödemedikleri gerekçesiyle kendi ve eşine bin 31 lira 15 kuruşluk icra takibi başlatıldığını öğrendiklerini anlattı. 


İkametini köyün dışında bir yere almadığını aktaran Karataş, "Hayatımda Adana'ya bir kere gittim. Yaklaşık...