08 / 05 / 2024

Osman Kaymak biyografi

Osman Kaymak biyografi

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tunceli Valiliği’ne atandı. Peki Yeni Tunceli Valisi Osman Kaymak kimdir? İşte Osman Kaymak..

19 Mayıs Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Projelerin hızlanacağı bilgisini veren Kurum, 19 Mayıs Stadyumu'nun millet bahçesi olacağını açıkladı.

TOKİ Tunceli'de 204 konut inşa edecek!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, TOKİ tarafından kentte dar gelirli 204 aileye konut yapılacağını belirterek, konutlar için başvuruların başladığını söyledi.

Tunceli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, kentinde turizm, ulaşım ve istihdam yatırımlarıyla gelecek yıllarda sporla adından söz ettireceğini belirterek, "Tunceli kökenli uluslararası çapta adını duyuracak sporcularımız olacak" dedi.

Osman Kaymak, Dersim Kent Müzesi’nin inşaatını inceledi!

Tunceli Valisi Osman Kaymak, inşaat çalışmaları devam eden Dersim Kent Müzesi’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.Vali Kaymak çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

TOKİ Tunceli Konutları anahtar teslimi gerçekleşti!

Tunceli’nin Mazgirt ilçesi Akpazar beldesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim töreni Vali Osman Kaymak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı arasına yeni bisiklet yolu!

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Osman Sargın kimdir?

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kimdir? Osman Sargın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Sargın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Sargın..

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Osman Beşel: Tonya'da su sorununu çözeceğiz!

30 Mart 2014'te yerel seçimlerde yeniden Tonya Belediye Başkanı makamı için seçilen Osman Beşel, ilçeyi bir adım ileriye taşıyacak olan vizyonel projelere imza atacaklarını söyledi...

Osman Ayık: Turizmde 2023 hedeflerini 2018'de yakalarız!

Kıyı turizminde yakalanan dinamizmin İç Anadolu'ya da taşımak için çalıştıklarını vurgulayan TUROFED Başkanı Osman Ayık, şunları anlattı: "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 60'ı kıyılara gidiyor, dedi...

Osman Kaymak biyografi Haberi

Osman Kaymak biyografi

Osman Kaymak kimdir?

Osman Kaymak, 1965 Bayburt Merkez Sancaktepe köyünde doğdu. Eğitimini Sancaktepe Köyü İlkokulu, Bayburt Ortaokulu, Bakırköy Kocasinan Lisesinde 1982 yılında bitirdi. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak kaydını yaptırdı. 


1986 yılında bu fakülteden mezun olduktan sonra bir yıl İstanbul Barosuna bağlı olarak İstanbul Adliyesinde avukatlık stajını tamamladı. 1991 yılında Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Kütahya İlinde yeni kurulan Pazarlar İlçesine kurucu kaymakam olarak atandı. İki yıl süre ile bu ilçenin kurulması ile ilgili çalışmaları başarı ile tamamladıktan sonra mahrumiyet hizmeti yapmak üzere 1993 yılında Erzurum İli Narman İlçe Kaymakamlığına, bu görevi tamamladıktan sonra da 1995 yılında Malatya İli Battalgazi İlçe Kaymakamlığına atandı.


1998 yılında Niğde Vali Yardımcılığına atandı. 2000 yılında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında...