15 / 05 / 2024

Osman Kuşkaya

Osman Kuşkaya

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Kuşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Fatih'de kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Rönesans Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kaan Kuşkaya ve Adem Ateş imzasıyla kuruldu.

İşte Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren sebep!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

Zega İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zega İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Orak ve Canfeda Orak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Arnavutköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Kuşkaya Caddesi'nde kuruldu.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Kuşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Fatih'de kuruldu.

Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Koç, Belediye Başkanvekili Osman Kuş, İmar İşleri Müdürü Rüştü Çoban kentsel dönüşüm yapılacak olan alanları gezdiler.

İzmir Kuş Cenneti'ne Pelikan Adası yapılacak!

İzmir Kuş Cenneti 'ndeki pelikanların rahat bir şekilde kuluçkaya yatarak üremesini kolaylaştırmak için " Pelikan Adası " kurulacak.

Tatil Kuşu Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatil Kuşu Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan İkizoğlu, İhsan Ertan Kaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Osman Çalıkuş kimdir?

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş kimdir? Osman Çalıkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çalıkuş..

İzmir Kuş Cenneti dünyaya tanıtılacak!

İzmir Kuş Cenneti’ni Koruma ve Geliştirme Birliği Genel Kurulu yapıldı. Aziz Kocaoğlu, binlerce flamingonun kuluçkaya yattığı yapay ada sayesinde bölgenin uluslararası tanıtımının hız kazanacağını söyledi.

Kayseri Sultan Sazlığı Milli Parkı'na Kuş Müzesi açıldı!

Çok sayıda kuş türünü barındıran ve Türkiye'de flamingoların kuluçkaya yattıkları önemli sulak alanlardan Sultan Sazlığı Milli Parkı'na Kuş Müzesi açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün konu ile ilgili açıklama yaptı.

Osman Kuşkaya Haberi

Osman Kuşkaya

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Kuşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Fatih'de kuruldu. 


Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Turizm taşımacılığı yapmak.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu...