06 / 05 / 2024

Osman Nuri Işık

Osman Nuri Işık

OSM Yapı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Dursunbey Caddesi'nde kuruldu.

Osman Nuri Kabaktepe'den İBB'ye bütçe tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) toplamda 139 milyar 868 milyon TL bütçe kullandığına dikkat çekti. Kabaktepe bu bütçeyle neler yapıldığını sordu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne metro inşaatları konusunda tepki gösterdi. 

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

Osman Nuri Bakırcı'ya silahlı saldırı!

İstanbul'da taahhüt ettiği daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında çok sayıda dava açılan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı ofisinde silahlı saldırıya uğradı, Bakırcı, hastanede tedavi altına alındı...

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'dan yeni bir açıklama geldi. Bakırcı, sıkıntıları çözdüklerini, Beylik Konakları'nın inşaatına başladıklarını ve projeleri hızlı bir şekilde teslim etme yoluna gideceklerini söyledi

OSM Yapı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OSM Yapı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Dursunbey Caddesi'nde kuruldu.

İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı verdiği ifadede projelerinin yüzde 80 tamamlandığını ve bütün izinlerin alındığını projeleriyle ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi. İşte Osman Nuri Bakırcı'nın savcılık ifadesi...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün ayakları 200 metreyi aştı!

10 milyar TL’lik İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün ayakları hızla 252 metrelik proje yüksekliğine yaklaşıyor. Köprüsü sayesinde Gebze - Yalova arası körfezden geçiş 6 dakikaya düşecek

İzmir Körfez Geçiş Köprü inşaatı son durum!

İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-lzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün kuleleri tamamlandı!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saatte indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü yıl sonuna kadar tamamlanacak mı?

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı!

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı.

Osman Nuri Işık Haberi

Osman Nuri Işık

OSM Yapı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ataşehir, Yeni Çamlıca Mahallesi, Dursunbey Caddesi'nde kuruldu.


OSM Yapı Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,k endi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...