14 / 05 / 2024

Osman Okan Demir

Osman Okan Demir

Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Osman Okan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2013 tarihinde Beyoğlu, Tünel Mahallesi, Suriye Pasajı'nda kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Şaşmaz tarafından kuruldu. 

Demet Akalın ve Okan Kurt’a 32.8 milyon TL'lik haciz şoku!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt'un eski ortağı Osman Görgülü, Kurt'a borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlattı.

Aş Demir Hazır Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aş Demir Hazır Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Osman Şentürk tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Remzi Okan Gökdemir İzmir Demir Çelik yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi oldu!

İzmir Demir Çelik Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Remzi Okan Gökdemir İzmir Demir Çelik yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi oldu.

Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Osman Okan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2013 tarihinde Beyoğlu, Tünel Mahallesi, Suriye Pasajı'nda kuruldu.

Reel Enerji Demir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Şirketi kuruldu!

Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Okan Akalın ve Cemal Baki Akalın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri'nde 90 bin 700 TL'ye!

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde örnek daireler yer alıyor. Ayışığı Vadi Evleri'nde alanları 66 metrekare 1+1'ler 90 bin 700 TL ila 137 bin 200 TL'ye satılıyor...

Tevfik Özlüdemir: Deprem vergileri dönüşüme aktarılsın!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul şžube Başkanı Tevfik Özlüdemir, 1999 Doğu Marmara depremleri sonrasında, getirilen özel vergi halen varlığını koruduğunu ve bunların kentsel dönüşüme aktarılması gerektiğini söyledi

İzmir Demir çelik'in gelir tablosu açıklandı

İzmir Demir çelik Sanayi A.şž, 2010 Aralık dönemi geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesinde verilen, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmiş gelir tablosunu açıkladı

Tevfik Demir Müteahhitlik ve Mühendislik İnşaat'a ihale yasağı getirildi

Ulaştırma Bakanlığı, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğünün düzenlediği ihlaye  katılan 'Tevfik Demir Müteahhitlik ve Mühendislik İnşaat Taahhüt'e' bir yıl ihalelere girme yasağı koydu

Osman Okan Demir Haberi

Osman Okan Demir

Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Osman Okan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Tünel Mahallesi, Suriye Pasajı, No:166 Kat:5...