04 / 05 / 2024

osman okyay

osman okyay

Kale Araştırma Geliştirme Anonim Şirketi Geliştirme ve Test Merkezi Şubesi, Osman Okyay, Haluk Alperat, İbrahim Yürür Müdürlüğü'nde 250 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

Kale Grubu 4 kat büyümeyi hedefliyor!

Osman Okyay Kale Grubu'nun 4 kat büyümeyi hedeflediklerini söyledi

Osman Okyay Türkiye-ABD İş Konseyi Türkiye Kanadı Başkanı oldu!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Okyay, Türkiye-ABD İş Konseyi Türkiye Kanadı Başkanı oldu....

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Kale Grubu'nun acı günü: Hacı Mehmet Okyay vefat etti!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Okyay'ın amcası Hacı Mehmet Okyay vefat etti..

Osman Genç kimdir?

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç kimdir? Osman Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Genç..

Metin Okyay Ertaş: Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz!

Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi.

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

1967 yılında Belediye, Hacı Osman Bayırı'nda meyve bahçesi kuracakmış!

1967 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Hacı Osman Bayırı'nda, 75 bin metrekarelik bir saha Belediye'den izin almadan çiftlik haline getirilmiş. Bu sahada belediye bir meyve bahçesi kuracakmış.

osman okyay Haberi

osman okyay


Kale Araştırma Geliştirme Anonim Şirketi Geliştirme ve Test Merkezi Şubesi, Osman Okyay, Haluk Alperat, İbrahim Yürür Müdürlüğü'nde 250 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Kale Araştırma Geliştirme Anonim Şirketi Geliştirme ve Test Merkezi Şubesi adres: Tuzla, Kumpas Caddesi, İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi, No:32(No:5...