06 / 05 / 2024

Osman Ör yeni inşaat şirketi

Osman Ör yeni inşaat şirketi

Örsan Tekstil Genel Müdürü Osman Ör Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Örtaş Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi 26 milyon 248 bin TL sermaye ile kuruldu.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Traktör almanın şimdi tam zamanı! Başak Traktör yeni fiyatlarını açıkladı! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi

Türkiye'de en çok tercih edilen traktör markalarından biri olan Başak Traktörün tarla araçlarının fiyat listesini derledik. Peki, Başak Traktör'ün yeni fiyatları kaç TL? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm çıkmazı!

Diyarbakır Yenişehir'de Fiskaya olarak bilinen Dicle ile Feritköşk Mahallelerinin yıkılacağı tartışmaları uzun zamandır gündemde. Vatandaşlar evlerini satmayacaklarını belirtti.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Perakende sektörü yeni normalleşmede kira desteği bekliyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, yeni normalleşme ile perakende sektöründe kira ödemelerin yeniden düzenlenmesi için talepte bulundu.

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Diyarbakır Yenişehir'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Türk inşaat sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2021 yılına umutla başlayan Türk inşaat sektörü, yeni pazarlara odaklanacak. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Balkanlar ve Avrupa’daki eski Doğu Bloku ülkeleri oldu. Türkler, coğrafyanın bir çok ülkesinde yeni şantiyeler kuracak...

Osman Ör yeni inşaat şirketi Haberi

Osman Ör yeni inşaat şirketi

1977 tarihinde 'Örmen' firmasını kuran Osman Ör; 1979 yılında Örsan Tekstil’i kurdu. Örsan Tekstil’in yıllık 40 ile 50 milyon dolar arasında ihracatı bulunuyor.


Osman Ör; 1991 yılından bu yana işletime sunmuş olduğu 4 adet restaurant bir adet benzin istasyonu ve iki adet tekstil firması ile büyük bir kitleye iş olanağı sunuyor. 


Örtaş Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi Osman Ör Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 Ağustos'ta Ataşehir'de 26 milyon 248 bin TL sermaye ile kuruldu.


Örtaş Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Kayışdağı Caddesi 147 


Tülay...