18 / 05 / 2024

Osman Özdemir adıyaman

Osman Özdemir adıyaman

Osman Özdemir, üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ın en büyük sorunu!

Adıyaman Yeniyol Gazetesi köşe yazarı olan Hidayet Özdemir, bugünkü yazısında Adıyaman'da kentsel dönüşüm konusunu değerlendirdi. İşte o haber...

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Adıyaman Gölbaşı'na yeni bir mahalle kuruldu!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesinin meclis kararıyla ikiye bölünerek Yenikent adından yeni bir mahalle oluşturduklarını söyledi. Yeni mahallenin sınırları şöyle...

Adıyaman Gölbaşı'nda kaldırım çalışmalarına devam!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin havaların yağışlı olmadığı zamanlarda kaldırım düzenleme çalışmasına devam ettiğini söyledi.

Adıyaman Koçali Barajı inşaatı incelendi!

Barajlar ve HES Daire Başkan Yardımcısı Semih Vural ve 20. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Çiçekdağ beraberlerindeki teknik heyetle birlikte Adıyaman Koçali Barajı İnşaatında teknik incelemelerde bulundu.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor. Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.

Adıyaman Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçedeki mahalle ve cadde yollarında başlatılan asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depremi unutuldu!

Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Özdemir "itiraf etmemiz gerekiyor ki; 17 Ağustos depremi ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat'ın ötesine geçememiştir" dedi.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depreminden ders alınmadı!

Osman Özdemir, üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Osman Özdemir adıyaman Haberi

Osman Özdemir adıyaman


Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Özdemir, “1999 yılının 17 Ağustos gecesinde 45 saniyede yitirdiğimiz on binlerce insanımız ve milyarlarca lira ekonomik kayıplarımızın üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün 17 Ağustos 2014’te itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Özdemir, “Ülkemiz gündeminden hiç çıkmaması gereken ve unutulduğu an meydana gelen deprem yıkıcı sinsi yüzünü son olarak 2011 yılında meydana gelen Van depremleriyle göstermiş, 1999 yılında meydana gelen depremlerden yeterli dersi çıkarmadığımız gerçeğini bir kez daha en acımasız bir şekilde göstermiştir. Ülkemizin jeolojik gerçekliği olarak depremlerle sık sık karşılaşacağımız bilinmesine karşın, deprem gibi bir doğa olayının "asrın felaketine" dönüşmesinin ardından geçen onbeş yıl sonra bugün, yaşadığımız çevrenin afetlere karşı daha güvenli...