21 / 05 / 2024

Osman Sarıdiken

Osman Sarıdiken

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Sarıdiken, Mehmet Taş ve Badr Jassim M Y Al-Hay tarafından 1 milyon 500 TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Arpik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Osan Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Osan Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarıbaş tarafından kuruldu.

Pelikan Maden Metal İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Pelikan Maden Metal İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarıbaş tarafından kuruldu. 

Sarıyer'de 50 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi, Hacı Osman Bayırı Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa nitelikli gayrimenkul 50 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Voyna Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Voyna Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında 138 milyon 650 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Finiki'de TOKİ incelemesi!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Liman üstünde bulunan TOKİ arsalarının projelendirilmesi konuşuldu.

Finike Meclisi'nde imar plan tadilatları komisyona havale edildi!

Finike Belediyesi Haziran ayı toplantısı Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu yönetiminde gerçekleştirildi. İmar Plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi.

Finike Hasyurt Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Meclis Üyesi Kemal Gökyar, ve İmar Müdürü Selçuk Okur başta olmak üzere Finike Belediyesinin tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu Hasyurt İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Osman Sarıdiken Haberi

Osman Sarıdiken

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Sarıdiken, Mehmet Taş ve Badr Jassim M Y Al-Hay tarafından 1 milyon 500 TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...