20 / 07 / 2024

osman şişmanoğlu clk holding

osman şişmanoğlu clk holding

CLK Holding'te istifa sonucu boşalan yönetim kurulu başkanlığına Osman Şişmanoğlu, başkan yardımcılığı ile şirketin genel müdürlüğüne Gülal Ülgen seçildi. Ayrıca yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Atilla Akbulut'un yerine de Sergun Okur atandı...

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Bal ve Gökhan Danışmanoğlu ortaklığında kuruldu.

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk İnam, Niran Parlak, Önder Çiçekoğlu ortaklığında kuruldu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Bankalardan flaş son dakika kararı! Bankaya borcu olanların dikkatine

Katılım bankaları asgari ücrete haciz koymayacak. Türkiye Katılım Bankaları Birliği, borçlu vatandaşlar için flaş bir adım attı. Artık aylık geliri asgari ücret aynı zamanda altında olan borçlu vatandaşların hesaplarına yatan aylıklarına haciz uygulanmayacak. İşte detaylar…

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mohammed I.O. Chonnar ve Osman I. O. Che ortaklığında kuruldu.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

osman şişmanoğlu clk holding Haberi

osman şişmanoğlu clk holding

CLK Holding'ten yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz yönetim kurulu başkanı Sn. Murat Çelik, yönetim kurulu başkan vekili Sn. Funda Çelik ile yönetim kurulu üyesi Sn. Atilla Akbulut, yönetim kurulundaki görevlerinden 29.11.2013 tarihi itibariyle istifa etmişlerdir. Şirket yönetim kurulumuzun aynı tarihli toplantılarında, söz konusu istifalar kabul edilmiş ve yapılacak ilk genel kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Sn. Osman Şişmanoğlu, Sn. Gülal Ülgen ve Sn. Sergun Okur yönetim kurulu üyeliklerine atanmışlardır.


Ayrıca, şirket yönetim kurulumuzun 29.11.2013 tarihli toplantısında, yönetim kurulu görev taksimi yapılarak şirketimiz yönetim kurulu başkanlığına Sn. Osman Şişmanoğlu, başkan yardımcılığı ile şirketimizin genel müdürlüğüne Sn. Gülal Ülgen seçilmişlerdir

Kamuoyuna saygıyla...