09 / 05 / 2024

Osman Ulukaya özgeçmiş

Osman Ulukaya özgeçmiş

Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya kimdir? Osman Ulukaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Ulukaya, ne zamandan beri bu görevde?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Yalova'da imar barışından 1.914 kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Yalova’da bin 914 kişinin imar barışından faydalanmak için başvuruda bulunduğu ifade etti...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Kira yardımından faydalananlar faizden yararlanamaz!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından aynı kişiye hem kira yardımı ve hem de faiz desteği yapılamaz'' dedi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Depremin etkilerini azaltmak için dönüşüm şart!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Depremleri önlemek mümkün olmadığına göre depremle birlikte yaşamanın şartlarını oluşturmamız gerekmektedir" dedi.

Yalova'da 432 binanın kentsel dönüşüme alındı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Yalova'da yapılan etkin çalışmalarla bugüne kadar 432 binanın kentsel dönüşüme alındığını söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm süreci nasıl ilerleyecek?

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşümde takip edilmesi gereken süreçle ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Yalova'da imar planları değişiyor!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, imar planlarının incelenmesi ile ilgili genelgenin ayrıntıları ile ilgili bilgilendirmede bulundu .

Osman Ulukaya özgeçmiş Haberi

Osman Ulukaya özgeçmiş

Osman Ulukaya kimdir?

Osman Ulukaya, 1973  Afyonkarahisar doğumludur. İlk ve orta öğrenimini aynı ilde tamamlamış, 1995 yılında YTÜ İnşaat  Mühendisliği  bölümünü  bitirmiştir. Çalışma hayatına İSKİ de başlamıştır. Türkiye’ nin ilk atıksu ileri biyolojik arıtma tesisleri ve derin deniz deşarjlarının inşaatlarında (Paşaköy, Küçükçekmece, Küçüksu, Tuzla ) görev almıştır. 


Uzmanlık alanı olan atıksu arıtımı ve deniz deşarjları ile ilgili Almanya, Fransa ve Hollanda’ da mesleki  eğitimler almıştır. İTÜ İnşaat Mühendisliği  Anabilimdalı Hidrolik ve Su Kaynakları  Mühendisliği  Programında  yüksek  lisans  eğitimini 1998 yılında, doktora eğitimini ise 2011 yılında tamamlamıştır. 


Baraj planlama ve tasarımı, yağış- akış  bağıntıları,  yapay zeka  teknikleri,  taşkın  erken  uyarı  sistemleri  konularında çalışmaları ve eserleri bulunmaktadır. Uluslararası  bir çalışma ile 2011 yılında Japonya’nın Kannagawa havzası için geliştirdiği yapay zeka tekniklerini ihtiva eden taşkın...