29 / 04 / 2024

osman yıldırım yeşil bina

osman yıldırım yeşil bina

Kentsel dönüşüm projelerinin hedeflerinin arasında sadece binaların yenilenmesi bulunmuyor. Yenilenecek binaların çevresel ve ekonomik olarak sürdürülebilir kalkınmaya sağlayacağı destek çerçevesinde tasarlanması gerekiyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi kentsel dönüşümde rol model olacak!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım'ın kentsel dönüşümle Türkiye'ye rol model olacağını dile getirdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

osman yıldırım yeşil bina Haberi

osman yıldırım yeşil bina

Kentsel dönüşüm projelerinin hedeflerinin arasında sadece binaların yenilenmesi bulunmuyor. Yenilenecek binaların çevresel ve ekonomik olarak sürdürülebilir kalkınmaya sağlayacağı destek çerçevesinde tasarlanması gerekiyor. Doğru projelendirilmiş kentsel dönüşüm çalışmalarının "Yeşil Bina" kavramını ülke çapında genişleteceğini dile getiren Yıldırım Yapı Grubu Yönetün Başkanı Osman Yıldırım, gerçekleştirilecek tasarrufun yatırımcılar ve ülke için fayda sağlayacağını vurguluyor. 


Enerjiyi yurt dışından alan bir ülke olduğumuzu hatırlatan Yıldırım "Yeni yapılan binaların enerji verimliliğini ön planda tutmalıyız. Tüm binalarımızın "Yeşil Bina" mantığı ile projelendirilip hayata geçirilmesi en doğru yaklaşım olacaktır. Doğru projelendirilmiş kentsel dönüşüm çalışmaları, yeşil bina sayısının da artırarak, kısa ve uzun vadede hem yatırımcıya hem de ülke refahına katkı sağlayacaktır" dedi. 


İzolasyon sistemlerinin yeni binalar için bir gereklilik olduğunu vurgulayan Yıldırım "Binaların ömrünün 50 yıl olarak hesaplarsak, inşa...