30 / 04 / 2024

Osman Zolan yatırımları

Osman Zolan yatırımları

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinden sonra İlbade, Muratdede, Akkonak ve Karaman'da da alt yapı çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi.

Osman Zolan'dan Acıpayam'a yatırım sözü!

Acıpayam'a bağlı mahallelerde sıcak asfalt, köprü, içme suyu deposu ve kilit parke taşı yatırımlarını başlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yazır ve Dodurgalar mahallelerinde de çocuklara halı saha sözü verdi...

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Teşvik belgeli yatırımlar yüzde 30.92 arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Osman Arolat, bugünkü yazısında teşvikli yatırımlar ve Cazibe merkezlerine yatırım başvurularını değerlendirdi. İşte o haber...

Kayseri'deki yatırımlar tanıtıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Özcan Duman Kayseri'de yapılmakta ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, projeleri tanıttı.

Oro Yapı Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oro Yapı Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye ile bugün Izı Hekimoğlu ve Osman Akaltun imzasıyla kuruldu.

Osman Arı: Taşkent’e yapılan yatırımlar refah düzeyini yükselteceğiz!

Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Arı, "İlçe halkının huzuru ve mutluluğu için çok çalışıyoruz" dedi

Osman Zolan: Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'nin toplam bütçesi geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 100 oranında artırılarak 1,255 milyar TL oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz" dedi.

Denizli Çal'da yatırımlar hız kesmiyor!

Çal ilçesinde Süller-Hançalar yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy kilit taşı yatırımlarının açılışını yapan Başkan Zolan, Süller mahallesinde 2 bin tonluk su deposunun temelini attı...

Bahçelievler spor yatırımlarına ağırlık veriyor!

Bahçelievler Belediyesi, spor yatırımlarına ağırlık veriyor. 11 yılda lisanslı sporcu sayısını 800'den 51 Bine çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcuya ulaşmak" diyor.

Osman Zolan yatırımları Haberi

Osman Zolan yatırımları


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinden sonra İlbade, Muratdede, Akkonak ve Karaman'da da alt yapı çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi. Muratdede ve İlbade Mahallesi'ni kapsayan dev alt yapı ihalesinin tamamlandığını, sözleşmesinin imzalandığı belirten Başkan Zolan, Akkonak ve Karaman mahalleleri içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekeleri inşaatı için de gelecek günlerde ihale yapılacağını vurguladı. Dört mahalleyi daha Avrupa standartlarında alt yapıya kavuşturacaklarını kaydeden Başkan Zolan, "Muratdede ve İlbade mahallesinde bağlantılarıyla birlikte 40,5 kilometre içme suyu, 33,6 kilometre kanalizasyon ve 9,8 kilometre yağmursuyu şebekesi imalatı yapılacak. Akkonak ve Karaman mahallesinde ise bağlantılarıyla birlikte 67,8 kilometre içme suyu, 49,5 kilometre kanalizasyon ve 9,6 kilometre yağmursuyu şebekesi döşenecek. Alt yapı çalışmasının ardından ise 4 mahallenin üst...