29 / 05 / 2024

osmancık belediyesi basın toplantısı

osmancık belediyesi basın toplantısı

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, düzenlediği basın toplantısında ilçede yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileri ve haber ajanslarının ilçe muhabirleri ile bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Redstone basın toplantısı 21 Aralık'ta!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla yola çıkan Redstone'un basın toplantısı 21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kayseri'ye basın müzesi kurulacak!

Kayseri ​​​​​​​Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyetine tahsis edilen tarihi bir konakta Basın Müzesi kurulması için protokol imzalandı.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

osmancık belediyesi basın toplantısı Haberi

osmancık belediyesi basın toplantısı

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, düzenlediği basın toplantısında ilçede yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileri ve haber ajanslarının ilçe muhabirleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen faaliyetler ve devam eden projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Karataş, asfalt çalışmaları, sel ve su baskınlarına yönelik tedbir çalışmaları, Osmancık Kalesi Restorasyon Projesi, Dereboğazı Göleti İçmesuyu Projesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi gibi konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ilçede etkili olan sağanak yağışlarda son yılların en büyük yağış miktarının kaydedildiğini belirterek önemli derecede sel ve su baskınlarının yaşandığını ifade etti. 



Dere yataklarındaki yapılaşmanın ilçeyi tehdit eder boyuta geldiğini kaydeden Karataş, sel baskınlarına yönelik alt yapı çalışmalarına başladıklarını, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan projenin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. İlçenin sel...