05 / 05 / 2024

osmancık belediyesi turizm

osmancık belediyesi turizm

Osmancık Belediyesi tarafından hazırlandıktan sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü bünyesindeki Anıtlar Yüksek Kurulunca onaylanan Kandiber Kalesi restorasyon projesi kapsamında yürütülen çalışmalar sürüyor.

Osmancık Otobüs Terminali'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki yazıhanaler ve dükkanlar ihale ile kiraya verilecek.

Çorum Osmancık Kent Müzesi için ilk adım atıldı!

Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesi kentte hayata geçirilecek olan Osmancık Kent Müzesi için ilk adımı attı.

Çorum Osmancık'a 100 yataklı huzur evi!

Osmancık Belediyesi ilçede hayata geçireceği 100 yatak kapasiteli Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatına başladı.

Osmancık'ta 3. Etap TOKİ Konutları inşa edilecek!

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

Çorum Osmancık'a üç yılda üç TOKİ projesi!

Osmancık Belediyesi Şenyurt Esentepe TOKİ projesinden sonra Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı.

Bulanık Malazgirtyolu Turizm Seyahat Nak.Gıda İnş.İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulanık Malazgirtyolu Turizm Seyahat Nak.Gıda İnş.İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Sadık Bayer ve Hülya Güneş imzasıyla kuruldu.

Çorum Osmancık'a yeni altyapı!

Osmancık’ın tamamını kapsayan 42 kilometre Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi yatırımı için sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Yeni alt yapı yatırımı ile ilçenin kenar mahallelerinde de alt yapı tamamlanmış olacak.

Çorum Osmancık'a yeni TOKİ konutları geliyor!

Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici TOKİ konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.

Osmancık Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Osmancık Kalesi tarihi surların restorasyonu ve Koyunbaba Köprüsünün restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Osmancık Otobüs Terminali'nin temeli atılıyor!

Osmancık Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Şehirlerarası Orobüs Terminalinin hafriyat çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların oldukça hızlı ilerlediği projede temel atma aşamasına gelindi.

Çorum Osmancık'ta yol çalışmaları sürüyor!

Çorum’un Osmancık ilçesinde sıkıntılı olan keskin virajlar Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde düzeltildi.

Ekak İnşaat Oto Yıkıma Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekak İnşaat Oto Yıkıma Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Aktaş ve İsmail Ekmen tarafından kuruldu.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

osmancık belediyesi turizm Haberi

osmancık belediyesi turizm

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş bulunan kalenin restorasyon çalışmalarının sorunsuz devam ettiğini söyledi. Çalışmaların sona çalışmaların ermesiyle ilçe turizmine önemli bir kazanım sağlanacağını ifade eden ilçe turizmine Karataş, "Şu anda kaleye ulaşımı kolaylaştıracak yürüyüş yolları aslına uygun olarak Anıtlar Kurulunun onay verdiği malzemelerle onarılıyor.


Aynı çalışmanın devamında ise seyir teraslan ve aydınlatma çalışması yapılacak" diye konuştu. "Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız, yıllardır gezemedikleri kaleye kolaylıkla çıkabilecekler" diyen Karataş, seyir teraslarından tarihi Koyunbaba Köprüsü ve Kızılırmak ile Osmancık'ın diğer güzelliklerinin gözler önüne serileceğine dikkati çekti. Karataş, projenin ikinci etabında da kale surlarının onarılacağını sözlerine...